Tom Sizemore aangeklaagd door aangereden stuntman

Tom Sizemore aangeklaagd door aangereden stuntman

De acteur zou dronken zijn geweest tijdens de opnames van tv-serie 'Shooter.'

Op woensdag 6 juli liepen de opnames van tv-serie Shooter ietwat uit de hand. Acteur Tom Sizemore was op de set - een vliegveldje - en nam deel aan een actiescène. De 54-jarige Amerikaan hoefde enkel in een SUV te springen, maar reed vervolgens ook achteruit. Als bijgevolg werd stuntman Steve de Castro aangereden. De man kwam klem te liggen onder de wagen, met vliegend vervoer ging hij later naar het ziekenhuis. De Castro heeft nu Sizemore en de producenten aangeklaagd.

Roddelwebsite TMZ meldt dat. In de ingediende documenten schrijft de stuntman dat het niet veel scheelde of hij was dood geweest. Volgens hem was Sizemore zo dronken als een tor en hebben de producenten dat verzwegen. De acteur zou welbewust de wagen in z'n achteruit hebben gezet om De Castro te raken. In plaats van Sizemore op staande voet te ontslaan, schoven de producenten het ongeval opzij. Kennelijk wilde de acteur zijn onschuld bewijzen met een urinetest, maar ook daar zagen de heren achter de schermen niets in.

Steve de Castro eist een aantal schadevergoedingen, waaronder zijn medische rekeningen. De stuntman was aan zijn wonden geopereerd en nadien volledig hersteld. Hij liep twee gebroken ribben en een gebroken pols op. De tv-serie is gebaseerd op de gelijknamige film met Mark Wahlberg, zijn rol wordt nu door Ryan Phillippe ingevuld. De actiethriller van Antoine Fuqua was op diens beurt een verfilming van Stephen Hunter's boek Point of Impact. 15 November verschijnt aflevering één op de buis.



NieuwsFilm

meest populair