Paul Feig wil dolgraag vervolg op 'Ghostbusters' maken

Hij gelooft er heilig in.

De eerder dit jaar verschenen Ghostbusters-reboot was bij het publiek geen groot succes. De kans op een vervolg lijkt dan ook niet heel groot te zijn. Maar als het aan regisseur Paul Feig ligt, komt dat vervolg op zijn film er gewoon. Sterker nog, hij wil het heel graag zelf maken.

Maar: "het ligt aan de studio, omdat zij ervoor moeten betalen. Niemand heeft me gebeld," vertelde Feig tegenover The Daily Beast. "Maar ik hou van die personages en ik weet dat het nu helden zijn, die veel betekenen voor veel mensen, dus in een ideale wereld zou het geweldig zijn om te zien dat ze nog meer geesten vangen, en weer fantastisch mogen zijn."

Tegelijk stelt Feig dat hij veel positieve reacties krijgt van fans. "Nu de film op Dvd, streaming en digitaal beschikbaar is, krijg ik de hele dag op sociale media berichten van vrouwen die me bedanken voor de film en meisjes en jonge vrouwen die me foto's sturen van zichzelf in de Ghostbusters-kostuums. Ik krijg zelfs tweets van vrouwen die zeggen 'Als de film was uitgekomen toen ik jong was, zou ik nu een technicus zijn, want ik zie dat coole vrouwen wetenschappers zijn'."

Het lig ter nu vooral aan of de film goed genoeg verkocht wordt op Blu-ray en Dvd, en op on-demand kanalen. Een vervolg is wel al opgezet in de after-credits scène van de film, dat naar een terugkeer van Zuul hintte.



NieuwsFilm

meest populair