Celebrity

Bryan Cranston verlaat de Verenigde Staten als Trump president wordt

Maar mocht het gebeuren, dan is hij niet de enige...

door FilmTotaal om 13:30 in Celebrity
8 November is het dan eindelijk zo ver; na maanden van speculatie en tv-spektakel wordt bekend wie zich (op z'n minst) de komende 4 jaar de nieuwe, 45ste, President van de Verenigde Staten mag noemen. Zoals iedereen weet gaat het tussen Donald Trump en Hilary Clinton. Mocht het Trump worden dan vertrekt in ieder geval de voor een Oscar genomineerde acteur Bryan Cranston uit Amerika.

Cranston is het best bekend van de serie Breaking Bad, waarvoor hij ook meerdere Emmy's in de wacht sleepte. De acteur werd laatst geïnterviewd en gevraagd naar Donald Trump, over wie hij het volgende had te zeggen: ''Hij is net een personage van Shakespeare. Als je zou geloven wat hij zegt dan zou alles in Amerika verschrikkelijk zijn en niks in orde. Hij zou Amerika weer groot en geweldig gaan maken, maar hij heeft er geen concrete oplossingen voor; het enige wat hij roept is dat hij alles weer in orde gaat maken, maar vertelt ons niet hoe. Het is de eerste keer dat we een dergelijke presidentskandidaat hebben''.

Verder denkt Cranston dat de kans erg klein is dat Trump verkozen zal worden, maar mocht dat wel het geval zijn, dan blijft de acteur in ieder geval niet in Amerika: ''Ik zal dan zeker verhuizen. Ik kan niet geloven dat hij daadwerkelijk president zou kunnen worden en ik bid ook dat dat niet zal gebeuren''.

Hij eindigde met: ''Trump is een fenomeen. Er zullen boeken over hem geschreven worden, films en theaterstukken zullen over hem gemaakt worden. Dat allemaal omdat hij een anomalie is, zoiets als hem zullen we volgens mij niet nog eens meemaken. Als hij de verkiezingen verliest, dan hoop ik wel dat hij ons allemaal een groot plezier doet door gewoon te verdwijnen en zijn politieke ambities op te geven''.

Tot nu toe gaat Cranston enkel graag op vakantie in Canada, maar hier zou hij zich permanent vestigen mocht Trump onverhoopt toch winnen. Hij is niet de eerste bekendheid die zegt te verhuizen als Trump president wordt; al eerder gaven o.a. Samuel L. Jackson, Spike Lee en Miley Cyrus aan dit ook te zullen doen.

Of dit allemaal honderd procent serieus genomen moet worden is nog maar de vraag; deze uitlatingen kunnen natuurlijk ook bedoeld zijn om de kiezers in een bepaalde richting te duwen.

NieuwsFilm

meest populair