Idris Elba ontkent liefdesrelatie met Madonna

Idris Elba ontkent liefdesrelatie met Madonna

"No, motherfuckers."

Liefhebbers van acteur Idris Elba zullen het eind augustus mee hebben gekregen: de Engelsman is actief bezig om kickbokser te worden. Tegelijkertijd produceert hij een driedelige documentaire genaamd Idris Elba: Fighter waarin de acteur centraal staat. Van het weekend was de 44-jarige in Londen om deel te nemen aan een gevecht. De vrijdag daarvoor werd hij echter met Madonna (58 jaar) in een restaurant gezien. Wat, niet helemaal verrassend, roddels heeft voortgebracht.

Een bron vertelde aan boulevardblad The Sun dat de twee na een kickboksgevecht een feestje bezochten, samen dansten en later er tussenuit knepen om te zoenen. Ze zouden enkel aandacht aan elkaar hebben geschonken. Het duurde niet lang voordat Elba zelf het nieuws ontkrachtte. Hij deed dat met de onderstaande tweet.




Elba zal een jaar lang aan de documentaire werken. Het was altijd al een droom van hem om professioneel te vechten. In het programma, dat in 2017 op Discovery verschijnt, volgen we de Engelsman terwijl hij plaatsen zoals Thailand, Cuba, Japan en Groot-Brittannië bezoekt. Daar wordt hij door andere vechters gekneden tot kickbokser.

In augustus vertelde hij: "De ring binnenstappen om mijzelf als mens te testen is een uitdaging die ik al een lange tijd wil ondernemen. Dit is geen optreden, er is geen script. Het gevecht zal even echt zijn als de potentiële gevolgen." Hieronder vind je een opgenomen video van Madonna terug, die naast het etentje en het feestje ook aan Elba's zijde was tijdens zijn gevecht.

Idris Elba Smashes it at York Hall! 👊🏾😂🇬🇧

Een video die is geplaatst door Madonna (@madonna) op



NieuwsFilm

meest populair