HBO-series en films gaan naar speciale Ziggo-zender

HBO-series en films gaan naar speciale Ziggo-zender

Ziggo vraagt 11,95 euro per maand hiervoor.

Ziggo heeft eindelijk onthuld wat het gaat doen met de HBO-content. In september nog onthulde het bedrijf dat de zender HBO Nederland per 1 januari geheel zou stoppen. Nu blijkt dat Ziggo de rechten op de HBO-series en films behoudt, en stopt in een nieuwe betaalzender. Die gaat Ziggo Movies & Series XL heten.

De informatie is nog niet officieel bevestigd, maar staat wel al online op de site van Ziggo. De bedoeling is dat in 2017 alle televisiezenders en de on-demand content van HBO verwerkt worden tot Ziggo Movies & Series XL. Dat kanaal gaat TV Royaal vervangen, een pakket waar Ziggo ook al allerhande films en series mee aanbiedt.

De XL-variant met de HBO-content gaat 11,95 euro per maand kosten en bevat ook alle content die Ziggo nu met zijn MyPrime-dienst aanbiedt. MyPrime gaat ook een andere naam krijgen en wordt Ziggo Movies & Series. Dat pakket blijft 6,95 euro per maand kosten en krijgt geen speciale extra content.

Mocht je HBO-abonnee zijn en geen klant van Ziggo, lijkt het erop dat je zal moeten overstappen. Klanten van Ziggo die al HBO hebben, krijgen vanzelf het aanbod om over te stappen naar de Movies & Series XL-dienst. Dit zal niet automatisch gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair