Spectaculaire sneak peek 'Ghost in the Shell' met Scarlett Johansson

Spectaculaire sneak peek 'Ghost in the Shell' met Scarlett Johansson

Rupert Sanders regisseert de anime-verfilming.

Na de eerdere vijf korte teasers hebben Paramount Pictures en DreamWorks Pictures een zeker spectaculaire sneak peek vrijgegeven voor de eerste trailer van Ghost in the Shell die later deze week verschijnt. De beelden komen overeen met een scène uit de bekende anime.

In de anime-verfilming Ghost in the Shell heeft Scarlett Johansson (Lucy, The Avengers) de hoofdrol als het personage The Major. Hieronder zie je hoe zij op een erg gave - en voor de fans herkenbare - manier afrekent met een van haar tegenstanders. De complete trailer zou aankomend weekend verschijnen.


Johanssons The Major is een unieke hybride cyborg. Ze geeft leiding geeft aan de politie-eenheid Task Force Section 9, een eenheid met als doel de meest gevaarlijke criminelen en extremisten uit te schakelen.

De regie ligt in handen van Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) en andere rollen zijn voor Beat Takeshi Kitano (Daisuke Aramaki), Juliette Binoche (Dr. Ouelet), Michael Pitt (Kuze), Pilou Asbæk (Batou) en Kaori Momoi.

Ghost in the Shell staat gepland voor 30 maart. Hieronder een clip uit de gelijknamige anime, met op 5.03 de scène die als voorbeeld dient voor bovenstaande scène uit de sneak peek:



NieuwsFilm

meest populair