Max Landis maakt remake 'An American Werewolf in London'

Max Landis maakt remake 'An American Werewolf in London'

En treedt daarmee direct in de voetsporen van zijn vader.

Het is na tijden van geruchten eindelijk officieel. Er komt een remake van An American Werewolf in London. Het script wordt geschreven door Max Landis, die de film eveneens zal regisseren. Opmerkelijk genoeg is Landis de zoon van John Landis, die ons in 1981 het origineel bracht.

"Aangezien mensen me dit continu vragen: er is maar één film van mijn vader die ik wellicht opnieuw zou willen maken en daar werk ik al aan" schreef Landis in augustus, waarmee hij de geruchtenmolen op gang bracht. Destijds was nog niet zeker om welke film het zou gaan, maar werd wel al gespeculeerd dat het om Werewolf zou gaan, de bekendste film van John Landis.

Max Landis beleefde in 2015 zijn regiedebuut met de komedie Me Him Her en is de scenarist van Bright, een nieuwe actiefilm van David Ayer. Bij het maken van An American Werewolf krijgt hij hulp van producenten David Albert en Robert Kirkman, evenals uitvoerend producenten Matt Smith en Sean Robbins.

Het origineel draait om twee jonge Amerikaanse mannen, David Kessler (David Naughton) en Jack Goodman (Griffin Dunne) die op een backpack-vakantie in Engeland zijn. Op een avond worden ze aangevallen door een weerwolf. Jack komt om het leven en David wordt opgenomen in het ziekenhuis, waar hij er al snel achter komt bij de volgende volle maan in een weerwolf te zullen veranderen.



NieuwsFilm

meest populair