Video

Nieuwe 'Underworld: Blood Wars'-trailer laat zijn tanden zien

Vanaf 1 december a.s. in de Nederlandse bioscopen!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 10:40 in Video
Screen Gems en Lakeshore Entertainment hebben een gloednieuwe, actievolle trailer van Underworld: Blood Wars vrijgegeven. Deze trailer kun je nu hieronder bekijken!

Kate Beckinsale keert in Underworld: Blood Wars terug als Selene en Theo James keert terug als haar bondgenoot David. Britse acteurs Tobias Menzies en Lara Pulver nemen de respectievelijke rollen van een formidabele nieuwe Lycan-leider en een ambitieuze vampier op zich. Game of Thrones-acteur Charles Dance zal op zijn beurt de legendarische vampier Thomas spelen.

De regie van de actiefilm is in handen van Anna Foerster. Zij regisseerde eerder afleveringen van de tv-series Criminal Minds en Outlander. Ze was daarnaast de cinematograaf van meerdere films van Roland Emmerich, zoals Independence Day, The Day After Tomorrow en White House Down.

Underworld: Blood Wars draait vanaf 1 december a.s. in de Nederlandse bioscopen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair