Charlize Theron vertelt ouder wordende actrices dat ze niet minder zijn

Charlize Theron vertelt ouder wordende actrices dat ze niet minder zijn

"Hoe kan ik bang zijn voor zoiets natuurlijks?""

De in Zuid-Afrika geboren Charlize Theron zal in het november blad van Vanity Fair Italia op de cover staan. Daarbij komt een gebruikelijk interview met de gelukkige persoon. In dit geval besloot de 41-jarige actrice een boekje open te doen over ouder worden in Hollywood. Eerder hebben andere vrouwen al gezegd dat het er meedogenloos aan toe gaat in de filmwereld. Volgens Theron moet men er zich niet veel van aantrekken.

"Voor vrouwen is de tijd aangekomen dat ze realiseren dat hun uiterlijk niet het belangrijkste is en dat ouder worden ons niet waardeloos maakt. Nu ik 41 ben, werk ik veel meer dan twintig jaar geleden. En ik heb er veel meer plezier in. Alle vrouwen die ik ken zeggen hetzelfde, dus het is tijd om deze cliché te stoppen."

De schone vermeldt dat films de samenleving reflecteert en dat daar het probleem ligt. "Geslachtsproblemen in Hollywood zijn niets vergeleken met die van de samenleving. Hoe kan ik bang zijn voor zoiets natuurlijks? Ouder worden is een deel van ons leven, we kunnen het niet ontlopen. Een deel van mijzelf is daarnaast erg dankbaar voor alle dingen die gebeurd zijn sinds ik ouder ben gaan worden, ik ben veel wijzer dan twintig jaar geleden. Een rimpel is niets vergeleken met dat."



NieuwsFilm

meest populair