'Transformers' spin-off 'Bumblebee' lijkt gegarandeerd

'Transformers' spin-off 'Bumblebee' lijkt gegarandeerd

Transformers: The Last Knight binnen een week online.

Vanaf volgend jaar kunnen we ieder jaar een nieuwe Transformers-film verwachten. Veel van deze films zullen een spin-off zijn en de eerste draait, zoals eerder gemeld, volledig rond Bumblebee, misschien wel de loyaalste Autobot onder aansturing van Optimus Prime. De afgelopen maanden bleef het echter erg stil rond de spin-off, maar volgens Deadline heeft het "schrijversteam" eindelijk een verhaallijn te pakken die uitvoerbaar blijkt.

Begin dit jaar verzamelde Hasbro een getalenteerd team van A-list scenaristen om de toekomst van een groots Transformers-filmuniversum veilig te stellen. Een van de laatst aangestelde namen is Christina Hodson (Shut In) en zij zou een script hebben opgeleverd dat een Bumblebee-film rechtvaardigt. Met het scenario zou de film klaar kunnen zijn voor de reeds aangekondigde verschijningsdatum in de zomer van 2018.

Hodson timmert sowieso aan de weg. Ze zou tevens aan het script werken voor de Suicide Squad spin-off rond Margot Robbie's Harley Quinn. Ook is ze verbonden aan de The Fugitive reboot.

Het volgend jaar te verschijnen Transformers: The Last Knight, de vijfde en laatste door Michael Bay geregisseerde Transformers-film, heeft een script van Iron Man-scenaristen Art Marcum en Matt Hollowa. The Last Knight staat gepland voor aankomende zomer en naar verwachting verschijnt de trailer vlak voor de release van Fantastic Beasts, volgende week. De Bumblebee spin-off zou op 7 juni 2018 in de wereldwijde bioscoopzalen te zien moeten zijn.



NieuwsFilm

meest populair