'The Fugitive' keert terug naar het witte doek

Opnieuw revival-kansen voor Harrison Ford?

De website Deadline meldt dat Warner Bros. Pictures werkt aan een nieuwe filmversie van The Fugitive, een tv-serie uit de jaren zestig. Uiteraard werd deze serie al in 1993 verfilmd door Andrew Davis, waarin Harrison Ford de hoofdrol speelde als Dr. Richard Kimble.

Volgens Deadline is er nog niet bekend of Warner Bros. een reboot van of een sequel op The Fugitive uit 1993 wil. In 1998 verscheen overigens de spin-off U.S. Marshals waarin Tommy Lee Jones opnieuw te zien was als Deputy U.S. Marshal Samuel Gerard.

Het script van de nieuwe The Fugitive wordt geschreven door Christina Hodson. Arnold en Anne Kopelson keren terug als producenten.

De vraag is of Ford zin heeft om terug te keren. Hij lijkt er in ieder geval niet vies van om in de huid te stappen van zijn 'oude' succesvolle personages. Binnenkort zien we hem als Han Solo in Star Wars: The Force Awakens, over een paar jaar zien we hem in het vervolg op Blade Runner en als hij de kans krijgt dan zien we hem vast ook in Indiana Jones 5.



NieuwsFilm

meest populair