Meghan Markle in Londen voor overleg met Prins Harry

Meghan Markle in Londen voor overleg met Prins Harry

Kort geleden werd bevestigd dat de actrice een relatie heeft met de Britse prins.

Enkele dagen geleden werd bevestigd dat Meghan Markle, bekend van de Amerikaanse serie 'Suits', een relatie heeft met Prins Harry. De mediastorm rond de Amerikaanse actrice werd zo erg dat de Britse prins besloot om middels een persbericht de media te verzoeken om op te houden met het lastig vallen van zijn nieuwe vlam en haar familie en vrienden.

"Prins Harry heeft grote zorgen om de veiligheid van Ms. Markle en is teleurgesteld dat hij niet de mogelijkheid heeft om haar te beschermen. Het is niet eerlijk dat na het hebben van een relatie van enkele maanden Ms. Markle in deze storm terecht moet komen. Hij weet dat journalisten zullen zeggen "dat dit erbij hoort" en dat "het bij het spelletje hoort". Hij is het hier echter niet mee eens. Dit is geen spel - dit is haar leven en dat van hem," aldus de woordvoerder van de Prins.




Bronnen hebben laten weten dat na het delen van het persbericht is besloten rond de tafel te gaan zitten om te bespreken hoe deze situatie moet worden aangepakt. Na het krijgen van toestemming van de makers van de hitserie 'Suits', heeft de actrice een retourtje Londen geboekt om bij haar nieuwe liefde te zijn. Gisteren werd ze dan ook gespot bij Kensington Palace.

Ondanks het drukke schema van beiden zullen ze de aankomende dagen in overleg met advocaten bekijken hoe ze de media op afstand kunnen houden. "Meghan heeft in overleg met producenten van Suits de kans gekregen om Harry te bezoeken. Het zal geen lang bezoek zijn, daar ze beiden een druk schema hebben, maar ze zijn altijd zo gelukkig als ze bij elkaar zijn," aldus één van de bronnen.

NieuwsFilm

meest populair