Spectaculaire trailer 'Ghost in the Shell'!

Spectaculaire trailer 'Ghost in the Shell'!

Scarlett Johansson is The Major.

De Japanse sciencefiction-manga 'Ghost in the Shell' vindt zijn oorsprong in 1989 en in een rap tempo werd het verhaal enorm geliefd, iets dat werd bevestigd met de in 1995 verschenen animatiefilm Ghost in the Shell van regisseur Mamoru Oshii. De manga en de film hebben nog steeds veel aanzien bij de liefhebbers en een film als The Matrix liet zich duidelijk door Ghost in the Shell inspireren. Volgend jaar is het tijd voor een Hollywood-verfilming.

In 2008 kochten DreamWorks en Steven Spielberg de filmrechten van de manga. Het duurde tot 2014 voor bekend werd wie de film moest gaan regisseren. Het werd Rupert Sanders, bekend van Snow White and the Huntsman uit 2012. Actrice Margot Robbie liet de rol van The Major aan zich voorbijgaan voor Suicide Squad en dit leidde ertoe dat Scarlett Johansson werd aangetrokken. Michael Pitt verscheen later in de boeken om invulling te geven aan The Laughing Man, de slechterik.

De opnames voor de film zitten er ondertussen op. Na een reeks teasers zie je hieronder de volledige trailer én poster voor Ghost in the Shell:



Bekijk de afbeelding
De verschijningsdatum werd al een tijdje terug vastgezet op 30 maart 2017 en andere rollen worden in gevuld door onder meer Beat Takeshi Kitano (Daisuke Aramaki), Juliette Binoche (Dr. Ouelet), Pilou Asbæk (Batou) en Kaori Momoi. Hieronder zie je een uiterst snelle featurette waarin de Oshii meekijkt achter de schermen en commentaar levert:



NieuwsFilm

meest populair