Video

Spectaculaire trailer 'Ghost in the Shell'!

Scarlett Johansson is The Major.

door Bram de Groot om 21:18 in Video
De Japanse sciencefiction-manga 'Ghost in the Shell' vindt zijn oorsprong in 1989 en in een rap tempo werd het verhaal enorm geliefd, iets dat werd bevestigd met de in 1995 verschenen animatiefilm Ghost in the Shell van regisseur Mamoru Oshii. De manga en de film hebben nog steeds veel aanzien bij de liefhebbers en een film als The Matrix liet zich duidelijk door Ghost in the Shell inspireren. Volgend jaar is het tijd voor een Hollywood-verfilming.

In 2008 kochten DreamWorks en Steven Spielberg de filmrechten van de manga. Het duurde tot 2014 voor bekend werd wie de film moest gaan regisseren. Het werd Rupert Sanders, bekend van Snow White and the Huntsman uit 2012. Actrice Margot Robbie liet de rol van The Major aan zich voorbijgaan voor Suicide Squad en dit leidde ertoe dat Scarlett Johansson werd aangetrokken. Michael Pitt verscheen later in de boeken om invulling te geven aan The Laughing Man, de slechterik.

De opnames voor de film zitten er ondertussen op. Na een reeks teasers zie je hieronder de volledige trailer én poster voor Ghost in the Shell:
De verschijningsdatum werd al een tijdje terug vastgezet op 30 maart 2017 en andere rollen worden in gevuld door onder meer Beat Takeshi Kitano (Daisuke Aramaki), Juliette Binoche (Dr. Ouelet), Pilou Asbæk (Batou) en Kaori Momoi. Hieronder zie je een uiterst snelle featurette waarin de Oshii meekijkt achter de schermen en commentaar levert:15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KurtLourens

Avatar

Alleen jammer van dat vleespak.
Ziet er verder best goed uit.

Nature

Avatar

Trailer is goed, ook de special effects. Ik hoop alleen wel dat de film goede recensies krijgt, anders heb je hier niks aan, de film moet ook daadwerkelijk goed zijn.

Ed Crane

Avatar

Dank je Scarlett voor je lieve introductie.

Ziet er op zich mooi uit. Hopelijk maakt 'ie indruk.

Frietgezicht

Avatar

@ Nature,open deuren in trappen ben je wel goed in he?Haha.

Trailer ziet er prima uit en hopelijk beter dan het overgewaardeerde tekenfilmpje.

Decepticon

Avatar

Ik ben helemaal niet bekend met Ghost in the Shell, maar dit ziet er wel gaaf uit en werk zeker zien. Ik vind dat pak juist wel wat hebben, net of ze naakt is.
Ik zag Michael Wincott ook voorbij komen, is ook altijd een pluspunt in een film.

Mav Damian

Avatar

Not bad. Trailer heeft een grimmige sfeer ben benieuwd of we dat ook in de film gaan zien.

Decepticon

Avatar

Oh nee, de trailer is te grimmig, binnenkort reshoots voor Ghost in the Shell!!

Master Of Films

Avatar

Ik hoop alleen wel dat de film goede recensies krijgt, anders heb je hier niks aan, de film moet ook daadwerkelijk goed zijn.
Zou het? Ik weet het niet hoor.

Ed Crane

Avatar

Dat lijkt een soort samenhang te veronderstellen tussen goede recensies en of een film daadwerkelijk goed is.

kratoskismb

Avatar

De anime is een klein meesterwerkje en de trailer is spot on! Onverwacht enthousiast geworden!

tk1989

Avatar

Wat een geweldige trailer. Goeie vibe, mooie beelden en geeft gelukkig bijna niets weg. Had hier al zin in, maar ben nu helemaal hyped.

Maartyboy

Avatar

Het is lang geleden dat ik de anime heb gezien, dus staat mij niet veel meer van bij. Maar de trailer valt mij absoluut niet tegen! Denk dat het casten van Scarlett Johansson ook een goede zet is geweest.

centr1no

Avatar

Ik mis de originele filmmuziek van de anime in de trailer.
Ik hoop serieus dat daarvan iets in de film zit.
Of dat ze in ieder geval dezelfde stijl aanhouden en niet de film volstampen met van die geluidjesherrie waar ook de muziek van de trailer mee is doorspekt.

Goov25

Avatar

Wauw. Ook deze meneer is niet bekend met het verhaal en de wereld, maar wat ziet dit er goed uit! Bijzonder sfeertje. Deze ga ik wel kijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair