Lindsay Lohan betrokken bij mishandelingzaak

Lindsay Lohan betrokken bij mishandelingzaak

Een 24-jarige man is door twee Russen in zijn hotelkamer afgetuigd.

Lindsay Lohan zit wederom in de nesten. Roddelwebsite TMZ bericht dat een 24-jarige man aangifte bij de politie in Las Vegas heeft gedaan, nadat hij in oktober is aangevallen door twee mannen van Russische afkomst. Het ongeval vond plaats in het Excalibur hotel. Naar verluidt sleurden de mannen hem naar de doucheruimte van zijn hotelkamer en vroegen waarom hij negatieve uitingen over Lohan (30 jaar) gemaakt had. Toen hij dit ontkende werd hij alsnog bont en blauw geslagen.

Het slachtoffer zou Lohan in april ontmoet hebben toen ze het dansfeest Coahchella bijwoonden. Woordvoerders van Lohan hebben echter gemeld dat zij het slachtoffer niet kent. De in elkaar geslagen man vermoedt dat de Russen ook bij het dansfeest waren en hem later per toeval in Las Vegas tegenkwamen. Volgens de politie weigert de gedupeerde man hen echter verder te helpen, ondanks de aangifte.

Of de mannen kennissen zijn van haar oud-verloofde Egor Tarabasov - een 23-jarige Russische miljonair - is onbekend. Lohan datete hem van december 2015 t/m augustus dit jaar. Ze raakten verloofd in april. Hun relatie knalde mede door vele ruzies explosief uit elkaar.

Twee daarvan kwamen uitgebreid in de roddelbladen aan bod. De eerste vond plaats in juli op het Griekse eiland Mikonos en werd door iemand gefilmd, zie hieronder. Woordenstrijd nummer twee was in hun appartement te Londen. Ook dat is vastgelegd. Buren hoorden Lohan vanaf het balkon allerlei dingen roepen, waaronder: "Alstublieft, alstublieft, alstublieft! Hij probeerde me te wurgen. Hij vermoordde me bijna. Iedereen zal het weten. Uit mijn huis! Nu! Waag het een tweede keer. Je bent verdomme gek, jij zieke klootzak. Je hebt hulp nodig."

In een interview legde ze later uit wat er precies gebeurd was. Min of meer. "Egor en ik waren uit eten geweest. We hebben gedanst, het was leuk. Toen we thuis kwamen ging ik naar bed en Egor stappen. Een paar uur later kwam hij terug. Toen ik wakker werd stond hij over me heen gebogen. Hij was zichzelf niet: erg agressief en hij viel me aan."



NieuwsFilm

meest populair