Brie Larson regisseert Samuel L. Jackson en Joan Cusack in 'Unicorn Store'

Brie Larson regisseert Samuel L. Jackson en Joan Cusack in 'Unicorn Store'

Ook 'Cabin in the Woods'-acteur Bradley Whitford speelt in haar regiedebuut.

Tijdens het maken van Kong: Skull Island heeft Brie Larson een geschikte kandidaat gevonden voor in haar regiedebuut Unicorn Store. Het gaat om Samuel L. Jackson, die ook in de avonturenfilm van Jordan Vogt-Roberts te zien zal zijn. Naast Jackson heeft regisseuse Larson ook twee andere acteurs aan het komische drama toegevoegd: Joan Cusack en Bradley Whitford.

Larson kruipt in de huid van Kit, een jonge vrouw die wegens omstandigheden weer bij haar ouders intrekt. Later ontvangt ze een geheimzinnige uitnodiging van een winkel die de strijd met haar ideeën wil aangaan als het op ouder worden aankomt en opgroeien.

De Oscarwinnares is niet verantwoordelijk voor het schrijfwerk, dat is Samantha McIntyre. De opnames van Unicorn Store, welke geproduceerd en gefinancierd wordt door Rhea Films en Hercules Film Fund, is pas geleden begonnen in Los Angeles. Larson neemt het stokje van Miguel Arteta over, die aanvankelijk zou regisseren. Kong: Skull Island is maart volgend jaar in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair