Wie zijn de belangrijke nieuwkomers in 'Star Wars VIII'?

Wie zijn de belangrijke nieuwkomers in 'Star Wars VIII'?

Mogelijke beschrijving personages Benicio Del Toro, Laura Dern en Kelly Marie Tran.

Making Star Wars is door de jaren heen een redelijk betrouwbare partij geweest als het gaat om geruchten rond de huidige Star Wars-films. De fan-website lijkt nu de hand te hebben gelegd op een beschrijving van drie belangrijke nieuwkomers in Star Wars VIII. Hieronder de details en let op mogelijke milde spoilers.

Benicio Del Toro


Het personage van Benicio Del Toro (Guardians of the Galaxy, Sicario) wordt beschreven als een klassieke "man in black." Hij zou gevaarlijk zijn en hij zou gelinkt zijn aan een casino-set die gebruikt is tijdens de opnames. Hij heeft een glad geschoren gezicht en zijn kapsel komt overeen met het kapsel van Oscar Isaacs Poe Dameron. Del Toro's personage zou - in ieder geval in het begin - niet voor een slechterik aangezien worden door de helden.

Laura Dern

Laura Dern (Jurassic Park, Wild) speelt een "bombastisch" personage. Ze is aristocratisch en fancy op haar eigen manier. Iets dat we nog niet eerder zagen in de Star Wars-franchise. Er verscheen ook een setfoto van haar online. Check deze onderaan dit bericht.

Kelly Marie Tran

De nog onbekende actrice Kelly Marie Tran (Fall Into Me, XOXO) zou een rol spelen in de gebeurtenissen rond John Boyega's Finn in Episode VIII. Het zou kunnen dan Finn verliefd op haar raakt.

Bekijk de afbeelding
Uiteraard duurt het nog een tijdje voor één en ander wordt bevestigd. We krijgen eerst nog Gareth Edwards' Rogue One: A Star Wars Story en een bijna exact een jaar daarna volgt Rian Johnsons VIII. Wie weet duikt er in december een eerste teaser op.

NieuwsFilm

meest populair