Tom Hanks, Samuel L. Jackson en Corey Feldman over Trump-zaken

Tom Hanks, Samuel L. Jackson en Corey Feldman over Trump-zaken

Van het relativeren van de uitslag tot een 'gedwongen' huwelijk.

Al de nodige bekendheden hebben van zich laten horen sinds Donald Trump werd verkozen tot de 45ste president van de Verenigde Staten. Sommigen waren er blij mee, maar de meesten waren 'gechoqueerd' door het uiteindelijke resultaat van de verkiezingen. Iemand die er niet zo veel moeite mee heeft is Hollywood-grootheid Tom Hanks.

''Het komt allemaal goed. Amerika heeft zich al vaker in slechtere en lastigere posities bevonden dan nu. Het komt allemaal goed omdat wij elke keer weer onszelf weten op te pakken en door te gaan. Het gaat misschien niet altijd vlekkeloos en precies zoals we het hopen, maar we gaan altijd vooruit. We zijn het toonaangevende land ter wereld, omdat we altijd zoeken naar manieren om een nog betere (verenigde) uni te maken''.

Twee andere acteurs die ook nog even iets met betrekking tot Trump wilden zeggen waren Samuel L. Jackson en Corey Feldman. Samuel L. Jackson had namelijk beloofd, zoals de nodige bekendheden, met hem, te zullen verhuizen, en in zijn geval naar Zuid Afrika, mocht Trump winnen. Maar nu ziet het er toch naar uit dat hij terugkrabbelt. Toen een aantal mensen de Pulp Fiction-acteur vroeg of hij binnenkort dan de stutten zou trekken, reageerde hij kort en krachtig, maar enigszins geïrriteerd: ''Waarom wilt iedereen nu zo nodig dat ik zo graag zo graag weg vertrek? Ik betaal per slot van rekening meer belastingen dan wie dan ook van jullie Trump f*ckers. Ook meer dan hem hij!''

Corey Feldman (vooral bekend van zijn acteerwerk in de jaren tachtig zoals bijvoorbeeld Gremlins) daarentegen voelde zich 'gedwongen' zijn vriendin Courtney ten huwelijk te vragen toen Trump eenmaal de verkiezingen gewonnen had: ''Courtney was erg verbaasd, maar tegelijkertijd ook erg enthousiast en ze barstte meteen in tranen uit. Ze had dit helemaal niet verwacht, aangezien we beiden eigenlijk niet zulke voorstanders van het huwelijk zijn. Maar ja, zij is Canadese en met Trump straks als president durfden we het risico niet te lopen. Hij heeft het immers over nieuwe immigratiewetten en zo''.

Volgens Feldman was dit de enige oplossing om hun relatie te beschermen. Wel zei hij er zeker geen spijt van te hebben: ''We passen perfect bij elkaar en we willen niet dat er dadelijk iets gebeurt waardoor we elkaar niet meer zouden kunnen zien''.



NieuwsFilm

meest populair