Jennifer Lawrence in zwevende waterbel in eerste clip 'Passengers'

Jennifer Lawrence in zwevende waterbel in eerste clip 'Passengers'

Wat trekt het oog: de waterbel of het badpak?

De eerste clip uit Passengers staat online. In de fraaie beelden zie je hoofdrolspeler Jennifer Lawrence als haar personage Aurora Lane. Ze heeft net haar sexy witte zwempakje aangetrokken om een verfrissende duik te nemen in het zwembad. En geef haar ongelijk. De plons verloopt echter minder verfrissend dan verwacht, aangezien de zwaartekracht eventjes wegvalt en aan de haal gaat met het water.

Het gevolg is een visueel hoogstandje. De complete film, met hoogstwaarschijnlijk meer CG-effecten van The Imitation Game-regisseur Morten Tyldum en ook met Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne en Jamie Soricelli is vanaf 22 december in de Nederlandse bioscoopzalen te bewonderen.


De film, met een script van Jon Spaihts (Doctor Strange), gaat over een schip waarop mensen eeuwenlang in slaap liggen terwijl ze naar een nieuwe planeet reizen. Een storing zorgt ervoor dat een man negentig jaar te vroeg wakker wordt. Hij is klaarwakker en uit angst om voorgoed alleen te blijven, wekt hij een vrouwelijke passagier.

NieuwsFilm

meest populair