Trailer bestseller-verfilming 'The Zookeeper's Wife'

Trailer bestseller-verfilming 'The Zookeeper's Wife'

Jessica Chastain in de titelrol.

Focus Features heeft de officiële trailer onthuld voor The Zookeeper's Wife, een verfilming van het gelijknamige boek van Diane Ackerman, waarin het dagboek van Antonina Żabiński uiteengezet wordt. Actrice Jessica Chastain, die de titelrol vervult, kondigt de trailer hieronder zelf aan.

Het drama van regisseur Niki Caro (Whale Rider, North Country) gaat over het waargebeurde verhaal van de Poolse dierenverzorgers Antonina (Chastain) en Jan Zabinski (Johan Heldenbergh) van de dierentuin van Warschau. In 1939, wanneer de nazi's het land zijn binnengevallen, worden Antonina en Jan gedwongen te werken onder bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck (Daniel Brühl). In het geheim besluiten de Zabinski's samen te werken met het verzet om honderden mensenlevens te redden, waarbij Antonina haar leven en dat van de kinderen op het spel zet.


Andere rollen zijn voor Michael McElhatton (Game of Thrones), Iddo Goldberg (Defiance, The Courageous Heart of Irena Sendler), Goran Kostic (In the Land of Blood and Honey) en Shira Haas (A Tale of Love and Darkness). The Zookeeper's Wife staat gepland voor 20 april. Hieronder het bijhorende affiche.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair