Bollywood-actrice Mallika Sherawat aangevallen

Bollywood-actrice Mallika Sherawat aangevallen

Ze werd in elkaar geslagen door meerdere gemaskerde mannen.

Ruim een maand geleden, op 3 oktober om precies te zijn, werd Kim Kardashian overvallen in haar appartement in de hoofdstad van Frankrijk. Nadat de overvallers haar in de badkamer hadden vastgebonden, gingen ze er met een kapitaal aan peperdure juwelen van Kardashian mee vandoor. Nu heeft een andere bekendheid een akelige ervaring meegemaakt, namelijk Bollywood actrice en model Mallika Sherawat.

De 40-jarige actrice werd samen met haar vriend, Cyrille Auxenfans, in haar appartement aangevallen door een paar gemaskerde mannen. Deze vielen het koppel aan met traangas en sloegen hen vervolgens in elkaar. Gelukkig hielden beiden geen ernstige blessures aan het voorval over en waren dus, meteen nadat de overvallers vertrokken waren, in staat de politie te verwittigen. Vreemd is wel dat er helemaal niets uit het appartement meegenomen werd. Er is momenteel een onderzoek gaande om de juiste toedracht en reden voor deze overval te achterhalen.

Sommige mensen geloven dat dit voorval wel eens verband zou kunnen houden met enkele van Sherawat's uitspraken; ze staat er namelijk om bekend een eigenzinnige feministe te zijn, die zich al vaker opgeworpen heeft voor verbetering van het beleid jegens vrouwen in India. In dat land worden vrouwen nog geregeld slachtoffer van groepsverkrachtingen en eerwraak/moord. Zo zei ze al eens eerder: ''India is een hypocriete samenleving en systeem, waar vrouwen niks voorstellen en meer worden behandeld als objecten dan iets anders. Ik verdeel mijn tijd tussen Amerika en India, maar als ik dan terugga naar India is dat echt een stap terug''.

Of de overval hier echt aan toe te schrijven valt, is nog maar de vraag. De politie is bezig te onderzoeken of het in dit geval misschien wel om dezelfde daders gaat als bij Kardashian. Tot nu toe hebben ze die link (misschien nog) niet kunnen leggen, maar aangezien ook die zaak nog niet is opgelost, houdt de politie alle mogelijkheden open. De overvallers zijn tot op heden dus nog voortvluchtig.



NieuwsFilm

meest populair