Kaley Cuoco doet boekje open over plastische chirurgie

Kaley Cuoco doet boekje open over plastische chirurgie

Ze is al een aantal keer onder het mes gegaan.

Operaties ondergaan om je uiterlijk te verbeteren is iets waar men meestal op neerkijkt als een bekendheid het doet zonder een goede reden. Kaley Cuoco schaamt zich er in ieder geval niet voor, dat vertelt ze in het decemberblad van Women's Health. Daarin legt ze uit wat ze aan zich heeft laten doen, en wat ze dagelijks uitvoert om gezond te blijven.

"Jaren geleden heb ik mijn neus aangepast," begint de 30-jarige Big Bang Theory-ster. Vroeger kon ze er niet goed mee ademhalen. "Ook mijn borsten. Het beste wat ik ooit gedaan heb. Pas geleden heb ik ook een lijn in mijn nek opgevuld die ik al sinds mijn twaalfde had."

De actrice begrijpt dat de binnenkant van een mens belangrijker is dan de buitenkant, maar wil toch aandacht aan het laatstgenoemde besteden. "Hoeveel je ook om je innerlijk geeft... Het spijt me, maar je wil er ook goed uitzien. Ik vind niet dat je het voor een man of iemand anders moet doen, maar als het goed is voor je zelfvertrouwen, dan is dat prachtig."

Chirurgie is echter niet het enige wat Cuoco goed doet voelen. De Amerikaanse vertelde Women's Health dat ze ook genoeg beweging opzoekt. "Vroeger vond ik het niet leuk om te trainen, maar toen werd ik ergens op verliefd en dat was yoga. Ik ben er helemaal weg van. Soms word ik wakker en wil ik het 's morgens niet doen. Maar als ik doorzet, dan voel ik me fantastisch." Ook vertelde Cuoco dat ze veel vis en groentes eet. "Geen vlees meer, daar ben ik klaar mee."



NieuwsFilm

meest populair