Shelley Duvall heeft mentale problemen

Shelley Duvall heeft mentale problemen

De 'Shining'-actrice zit al jaren niet meer lekker in haar vel.

Niet alleen in Amerika, maar ook in andere landen, waren filmfans behoorlijk geschokt toen ze kregen te horen dat het absoluut niet goed gaat met Shelley Duvall. De 67-jarige actrice was vooral bekend in de jaren 80 van klassiekers zoals Nashville, 3 Women en The Shining.

De laatste tien jaar hebben we zo goed als niks meer van haar gehoord, maar daar kwam afgelopen vrijdag verandering in. Toen vertelde ze namelijk in een interview met Phil McGraw, bekend van zijn (Amerikaanse) praatprogramma Dr. Phil, dat ze problemen had.

Zo liet de actrice weten al jaren mentaal niet in orde te zijn. Ze zei dat ze al heel lang alleen woonde en dat ze ooit een mooie, goed uitziende vrouw was, maar dat 'iemand' midden in de nacht haar uiterlijk veranderd had. Ook zei ze niet over haar situatie te kunnen liegen en iedereen moest laten weten dat het niet goed met haar ging, omdat anders die 'iemand'
's nachts weer terug zou komen om haar opnieuw iets aan te doen. Wie die 'iemand' dan wel zou zijn, liet ze niet weten.

Een andere opmerkelijke uitspraak maakte ze over Robin Williams, die in 2014 overleed. Volgens de actrice klopte dit echter niet. Ze heeft in haar carrière al eens met Williams samengewerkt en zei dat hij helemaal niet dood was, maar dat hij zich enkel nog liet zien in andere gedaantes en dat hij dus als heel iemand anders door het leven ging. Ook beweerde ze dat ze achtervolgd werd en dat ze ervan overtuigd was dat er een verdacht object in haar lichaam zat.

Dr. Phil heeft laten weten dat Duvall nu bijgestaan wordt door een professioneel team. De actrice weigerde namelijk medicatie te nemen en zal nu op een andere manier geholpen gaan worden.



NieuwsFilm

meest populair