Clash Donald Trump en Alec Baldwin op Twitter

Clash Donald Trump en Alec Baldwin op Twitter

Trump vs Trump...

Het lijkt erop dat Twitter momenteel voornamelijk gebruikt wordt als beerput van uitlatingen, aantijgingen, opmerkingen, commentaren enz. Van alles wat met Donald Trump te maken heeft. Iedereen heeft wel iets te zeggen over de opvolger van Obama. Zo ook acteur Alec Baldwin, o.a. bekend van The Departed en in dit verband waarschijnlijk wel een van de meest prominente figuren.

Baldwin had namelijk al meerdere malen laten weten een forse voorstander te zijn van Hilary Clinton. Zo is de acteur ook te zien in 'Saturday Night Live' waarin hij zich voordoet als Trump en deze aardig voor schut zet. De meest recente aflevering kwam afgelopen weekend uit en daarin zien we Baldwin als Trump in 'the oval office' in het Witte Huis zitten, waar zowat alles in de soep loopt.

De meeste bekendheden krijgen vaak geen zinnige antwoorden op hun reacties, maar in dit geval is dat anders; Baldwin is nu op en neer aan het 'tweeten' met niemand minder dan Donald Trump zelf. Zo heeft Trump laten weten helemaal niks leuk aan de show te vinden: ''Ik heb wel eens wat gezien van 'Saturday Night Live'; het is volledig eenzijdig, alles wordt van een kant belicht, een vooringenomen show. Er is niks lolligs aan. 'Equal time' voor ons?'' (een uitdrukking gebruikt in Amerika, iets wat radio- en tv-zenders qua tijd moeten leveren aan de oppositie, in dit geval dus de Republikeinen, zodat zij zich tegen de standpunten van tegenpartij kunnen verdedigen).

Baldwin kon het natuurlijk niet nalaten om op zijn beurt weer te reageren: ''Equal time? De verkiezingen zijn voorbij. 'Equal time' bestaat nu niet meer. Je bent er nu enkel op uit de reacties bij de mensen uit te lokken. Dat is alles".

Maar de acteur had nog wel wat meer advies voor de nieuwe president: ''Weet je wat ik zou doen als ik president zou zijn? Ik zou me op andere dingen focussen, zoals hoe zoveel mogelijk Amerikaanse levens positief te veranderen. Ik zou me focussen op hoe onze relatie met andere landen te verbeteren en echt vechten voor vrijheid in plaats van een of ander excuus te gebruiken en voor de olie te gaan. Ik zou dingen doen die mensen hoop en kracht geven, niet angst en twijfel zaaien. Ik kan zo nog wel even doorgaan. Als je meer advies wilt, bel me dan maar. Ik ben te vinden op SNL''.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Trump zich ergert aan de show; zo had hij een paar weken geleden, nog tijdens de verkiezingen, al eens kritiek erop geleverd: ''Het is hoog tijd te stoppen met die saaie en zinloze show. Alec Baldwin kan mij ook totaal niet nadoen. Dit is niet meer dan een poging van de media om Clinton een voorsprong te geven''.



NieuwsFilm

meest populair