Celebrity

Boete van 5.000 dollar hangt boven Anna Faris' hoofd

Omdat ze slecht voor een hond zou hebben gezorgd die ze vier jaar geleden adopteerde.

door FilmTotaal om 08:57 in Celebrity
Ruh roh. Het adopteren van een chihuahua komt comédienne Anna Faris misschien duur te staan. Vier jaar geleden bezocht ze Kinder4Rescue, een opvangplaats voor dieren. De 39-jarige Mom-ster werd verliefd op chihuahua Pete en nam het ventje mee naar huis. Ze moest haar handtekening op een document zetten wat aangeeft dat Faris een boete van 5.000 dollar moet betalen als ze slecht voor haar hond zorgt. Laat dit nou net misschien gebeurd zijn.

Van het weekend plaatste Kinder4Rescue eigenares Laurel Kinder een bericht op Facebook waarin ze Faris enigszins kapotmaakt. Zie hieronder. Pete blijkt dakloos en in slechte conditie gevonden te zijn door een ander dierenasiel. Dankzij een microchip heeft het dierenverblijf kunnen achterhalen dat het arme beestje van Faris was. Kinder wil uiteraard nu weten wat er in vredesnaam aan de hand is.
Het nieuws is door roddelwebsite TMZ bericht. Toen men in contact wilde komen met Faris, lukte dat niet, omdat ze in een andere staat was met manlief Chris Pratt en haar 4-jarige zoon Jack. Het koppel liet destijds wel weten op de hoogte te zijn van het nieuws en dat ze voor Pete een mooie woning bij een ander gezin hadden gevonden. Het blijkt dat Jack allergisch is voor honden en Faris daarom een beslissing moest nemen. In een verklaring aan People vertelde de actrice verheugd te zijn dat Pete weer terecht is. Ze erkent de fout dat ze niets aan Kinder4Rescue heeft doorgegeven, nadat Pete ging verhuizen.

Laurel Kinder heeft de comédienne op hun 'niet-adopteren-aan'-lijst gezet. De actrice zal eerst moeten aantonen of ze haar best heeft gedaan met het zoeken naar Pete, ondanks dat de viervoeter niet meer bij haar thuis verbleef. Anders zal ze de boete van 5.000 dollar moeten betalen, zoals beschreven staat in het contract dat ze vier jaar geleden ondertekende. Kinder overweegt daarnaast Faris aan te klagen wegens contractbreuk.

NieuwsFilm

meest populair