Celebrity

Boete van 5.000 dollar hangt boven Anna Faris' hoofd

Omdat ze slecht voor een hond zou hebben gezorgd die ze vier jaar geleden adopteerde.

door Rik Timmer om 08:57 in Celebrity
Ruh roh. Het adopteren van een chihuahua komt comédienne Anna Faris misschien duur te staan. Vier jaar geleden bezocht ze Kinder4Rescue, een opvangplaats voor dieren. De 39-jarige Mom-ster werd verliefd op chihuahua Pete en nam het ventje mee naar huis. Ze moest haar handtekening op een document zetten wat aangeeft dat Faris een boete van 5.000 dollar moet betalen als ze slecht voor haar hond zorgt. Laat dit nou net misschien gebeurd zijn.

Van het weekend plaatste Kinder4Rescue eigenares Laurel Kinder een bericht op Facebook waarin ze Faris enigszins kapotmaakt. Zie hieronder. Pete blijkt dakloos en in slechte conditie gevonden te zijn door een ander dierenasiel. Dankzij een microchip heeft het dierenverblijf kunnen achterhalen dat het arme beestje van Faris was. Kinder wil uiteraard nu weten wat er in vredesnaam aan de hand is.
Het nieuws is door roddelwebsite TMZ bericht. Toen men in contact wilde komen met Faris, lukte dat niet, omdat ze in een andere staat was met manlief Chris Pratt en haar 4-jarige zoon Jack. Het koppel liet destijds wel weten op de hoogte te zijn van het nieuws en dat ze voor Pete een mooie woning bij een ander gezin hadden gevonden. Het blijkt dat Jack allergisch is voor honden en Faris daarom een beslissing moest nemen. In een verklaring aan People vertelde de actrice verheugd te zijn dat Pete weer terecht is. Ze erkent de fout dat ze niets aan Kinder4Rescue heeft doorgegeven, nadat Pete ging verhuizen.

Laurel Kinder heeft de comédienne op hun 'niet-adopteren-aan'-lijst gezet. De actrice zal eerst moeten aantonen of ze haar best heeft gedaan met het zoeken naar Pete, ondanks dat de viervoeter niet meer bij haar thuis verbleef. Anders zal ze de boete van 5.000 dollar moeten betalen, zoals beschreven staat in het contract dat ze vier jaar geleden ondertekende. Kinder overweegt daarnaast Faris aan te klagen wegens contractbreuk.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmgast2.0

Avatar

In eerste instantie dacht ik; "Kun je zien hoe je je kan vergissen in schijnbare leuke Hollywood sterren.". Maar na het hele artikel gelezen te hebben lijkt het erop alsof ze de hond aan een ander gezin heeft geschonken, haar contract met Kinder is vergeten en vervolgens het risico loopt de boete te betalen omdat het ANDERE gezin het hondje heeft verwaarloosd. Is wel een heel ander verhaal meteen.

Decepticon

Avatar

Ben ik met je eens filmgast.
De eisen in dat contract slaan ook nergens op.
Dat je de hond niet weg mag geven, er kunnen redenen genoeg zijn, waarom je soms een hond niet in huis kunt houden.
En dan zo'n hoge boete van $5000 boven het hoofd hangt, is achterlijk, niet iedereen verdiend zoveel geld en staat toch niet verhouding met wat je doet. Of kijken ze ook naar wat mensen verdienen?
Lijkt me een makkelijke en een achterbakse manier om geld te verdienen.
Dit soort dieren opvang instanties kunnen uiteraard altijd geld gebruiken, maar om dat op deze manier te doen, of op te kunnen vangen met zo'n bedrag....

akketa

Avatar

Ook een beetje jammer is dat deze mevrouw haar meteen publiekelijk beschuldigd van verwaarlozen. Dat bericht staat vol met aannames aan het adres van Faris. Als mevrouw nou eerst contact zoekt met Faris en vraagt hoe dit had kunnen gebeuren, dan meteen dit bericht posten. Als ik geloof wat er gezegd wordt door Faris/Pratt, dan hebben ze dus de hond afgegeven aan een andere persoon zonder dit door te geven aan deze mevrouw. Dat dit het gevolg is lijkt me ook niet iets wat Faris/Pratt op het geweten wil hebben.
Dit ziet er naar uit dat mevrouw Kinder te snel conclusies trekt en mogelijk meer dan 5000 dollar wil opstrijken...

Rich Art

Avatar

Er staat dat ze haar al meerdere malen hebben proberen te bereiken, maar geen gehoor kregen of een belletje terug.

Maartyboy

Avatar

Ook al hebben ze nog geen gehoor gekregen, vind ik dit dan nog een te drastische maatregel. Er is (nog) geen reden om haar op deze manier neer te zetten op Facebook.

Frietgezicht

Avatar

Moeten ze bij iedereen doen dit want dan denken mensen wat beter na voordat ze dieren ergens droppen of er slecht voor zorgen.

Ed Crane

Avatar

Hup Faris, gewoon die Kinder aanklagen wegens smaad. Voor $5001 of zo.

nieuwslaatste nieuws

meest populair