David Hasselhoff verdedigt Justin Bieber

David Hasselhoff verdedigt Justin Bieber

De Canadese zanger heeft voor een flinke controversie gezorgd...

Het is niet de eerste keer (en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn) dat er veel over Justin Bieber wordt gepraat; zo vocht de Canadese superster al eens eerder met Orlando Bloom in een nachtclub, werd hij al eens gearresteerd wegens te hard rijden onder invloed en is hij al de nodige bars uitgegooid vanwege het veroorzaken van problemen. Nu mag er weer iets nieuws aan dit lijstje toegevoegd worden, namelijk het slaan van een fan, wat wel tot een redelijk groot twistpunt heeft geleid.

Bieber was laatst in Barcelona toen hij een fan vol in het gezicht sloeg, aangezien deze hem via het open autoraam aanraakte. Sommige mensen zeggen dat Bieber genoeg reden had om zo te reageren, terwijl anderen niet kunnen begrijpen waarom je je zo zou gedragen jegens een fan.

Gelukkig voor Bieber komt er nu iemand voor hem op die ook alles van dit soort zaken afweet. Het is namelijk niemand minder dan Baywatch legende David Hasselhoff. Hij vindt dat Bieber al het recht had om de jongen een klap te verkopen: "Hij had hem gewoon knock-out moeten slaan. Fans gaan vandaag de dag ook allemaal te ver. Wat wil die fan hier überhaupt mee bereiken? Wil hij door Bieber aan te raken om een handtekening vragen zodat hij deze dan door kan verkopen? Tja, dan kun je misschien ook wel een klap verwachten. De fans moeten zich ervan bewust zijn dat ze artiesten met respect dienen te behandelen. Doe je dat, dan krijg je ook respect terug".

Hasselhoff zei dat hem dit vroeger ook een paar keer was overkomen en dat hij daar geen goede herinneringen aan heeft overgehouden: "Ik heb het wel vaker gehad, dat ik echt werd achtervolgd door fans, of zelfs dat ze ineens op mijn auto sprongen. Daar werd ik dan, eerlijk gezegd, ook wel echt bang van".

Hasselhoff was vorig jaar nog te zien in de goed onthaalde mini-film Kung Fury en zal volgend jaar te zien zijn in de remake van Baywatch met o.a. Dwayne Johnson.



NieuwsFilm

meest populair