Rosie O'Donnel over Trump's zoontje

Rosie O'Donnel over Trump's zoontje

Is hij misschien autistisch?

Zoals bekend hebben al veel beroemdheden flink uitgehaald naar Donald Trump en sommigen van hen hebben daardoor aardig wat Trump-supporters boos gemaakt. Maar actrice Rosie O'Donnell (o.a. bekend van de serie Empire) heeft zowat half Amerika tegen zich gekregen, nadat zij een opmerking had gemaakt over Donald's jongste zoon, Barron. Of het echt was bedoeld om het Trump-kamp te beledigen is nog maar de vraag, maar dat neemt niet weg dat de actrice het flink voor haar kiezen krijgt op het internet.

De actrice plaatste namelijks onlangs op Twitter dit bericht: ''Barron Trump autistisch? Zo ja, dan zou dit een geweldige gelegenheid zijn om het te hebben over de AUTISTISCHE epidemie''. Ze voegde ook een videootje van het 10 jarige jongetje aan haar bericht toe, waarin hij vele 'symptomen' lijkt te hebben die zouden kunnen wijzen op autisme.

Als gevolg van dit bericht, krijgt de 54-jarige actrice gigantisch veel vervelende opmerkingen en het nodige commentaar: ''Als ouder van een autistisch kind voel ik me enorm beledigd. Dit is geen bericht dat autistische mensen kan helpen, integendeel, dit is gewoon pure haat''; ''Ik kan dit niet geloven; de elite heeft de macht om een 10-jarig ventje te treiteren en te vernietigen? Hoe laag kun je vallen?''; ''Dit kan echt niet, speculeren over de gezondheid van een kind is f*cking ziek. Alleen Donald en Melania Trump zouden met zulke informatie naar buiten mogen komen'' of ''Autistisch of niet, die jongen verdient het niet dat zulke dingen over hem gezegd worden. Amerika is een en al fiasco''.

Dit hoort dan nog in de categorie 'fatsoenlijke' reacties thuis; de actrice wordt namelijk op de sociale media met de grond gelijk gemaakt en voor alles en nog wat uitgescholden. ''Lafaard'' en ''vet varken'' zijn daar slechts enkele (gematigde) voorbeelden van. Sommigen gaan hierin nog veel verder, maar er zijn ook mensen die hun steun betuigen en zich afvragen waarom haar opmerking negatief zou moeten zijn.



NieuwsFilm

meest populair