Brandi Glanville zorgt voor commotie

Brandi Glanville zorgt voor commotie

Foto valt niet in de smaak.

Brandi Glanville, voornamelijk bekend van de serie Real Housewives of Beverly Hills, heeft voor redelijk wat problemen gezorgd door een nogal 'provocerende' foto op Facebook te plaatsen. Veel mensen zeggen te walgen van deze foto en anderen vinden dat ze hiermee de spot drijft met het christendom en dat nog wel net een maand voor kerstmis.

Op deze foto zien we Glanville namelijk boven het baby'tje Jezus hangen, haar ogen dicht, haar mond open en de handen om het pasgeboren baby'tje dat dus onder haar ligt. Zo lijkt het alsof zij net van tevoren dit kindje heeft gebaard. Verder bevindt ze zich in een levensgrote kerststal. Ze plaatste er ook nog een commentaar bij: ''Vergeet nooit de reden voor dit seizoen''.

Een groot deel van de fans kon dit niet appreciëren en liet ook van zich horen. Iemand zei o.a. ''Brandi, je lijkt me een aardige persoon en dat is waarom ik je al een tijdje volg op de sociale media, maar dit is zo grof dat ik nu niet weet of je gek bent of gewoon aandacht wilt. Word volwassen''. Een ander zei weer: ''Je weet zowat iedereen met deze foto te beledigen. Ben je dom of zo?'' Of ''Kom op Brandi, ik ben al jaren een grote fan maar na dit gezien te hebben hoef ik eigenlijk niks meer van je te weten. Ik voel me hierdoor namelijk echt gekwetst''. En zo gaat het nog wel even door; ''Waar was je in vredesnaam mee bezig?''; ''Onbeschoft en onbeleefd''; ''Gevoelloos en totaal geen respect voor anderen''; ''Absoluut niet grappig'' en ''een dieptepunt in je carrière''.

Sommigen namen het wel op voor de 44-jarige actrice en zeggen dat het gewoon een bepaalde vorm van humor is en dat de actrice er niks mee bedoelt. Een van haar fans merkte op: ''Ik neem aan dat jullie nu onderhand wel weten dat Brandi vaker zulke dingen doet, bevalt jullie dat niet dan volg haar niet meer''.

Hoe dan ook, het is inmiddels lastig de foto terug te vinden op het internet; Brandi schijnt ze namelijk van alle sociale media te hebben verwijderd.

NieuwsFilm

meest populair