Algemeen

Joe Carnahan over zijn versie van 'Death Wish'

Na het vertrek van Carnahan, nam Eli Roth het stokje van hem over.

door Zilko Tarici om 09:47 in Algemeen
Nog niet zo lang geleden verliet regisseur Joe Carnahan (The Grey, Narc) MGM's nieuwe Death Wish-remake wegens de alom bekende creatieve meningsverschillen. Carnahan hoopte zijn vriend Frank Grillo de hoofdrol te kunnen geven, maar in plaats daarvan zullen we nu een versie van Eli Roth met Bruce Willis als hoofdrolspeler voorgeschoteld krijgen.

Carnahan had een script klaarliggen; een die vol zat met duistere ideeën betreffende actie en invalshoek. Roths versie heeft een flinke transformatie ondergaan en zal nu meer vergelijkbaar zijn met de cultklassieker uit de jaren '70. Carnahan hoopt zijn eigen versie alsnog te kunnen maken, al dan niet met een andere titel. Hij zei er tijdens een interview met Collider het volgende over:Welke versie willen jullie liever zien? Die van Roth of Carnahan? Laat hieronder van je horen!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik had (ook!) liever Frank Grillo dan Bruce "voor minder dan een miljoen kom ik niet opdagen op de filmset" Willis gezien voor Death WishWillis zit laatste tijden in films waar zelfs Seagal nog meer de grote ster uit kan hangen. Het kan ook hem niks meer schelen. Kijk maar eens naar het verschil tussen 1 van de beste kerstfilms ooit en naar A Good Day to Die Hard. Het is niet dezelfde John McClane meer. Niet dat hij ouder is geworden of dat zijn karakter is gegroeid, integendeel. Het is gewoon niet McClane. Het is gewoon Willis. Nou was het script en regie niet al te best van die film. Maar Willis kon het duidelijk helemaal niks meer schelen. Misschien dat Willis meer gemotiveerd moet worden, dat is Rian Johnson & Wes Anderson nog wel gelukt als we kijken naar de laatste paar jaar van Willis werk.

Decepticon

Avatar

Ik had ook liever Carnahans versie gezien met Grillo, maar ik zie deze film liever in een koude setting. Dat past heel goed bij een film als deze. Kijk eens naar Four Brothers en Assault on Precinct 13, heel goed gedaan, koude grimmige sfeer, scènes met sneeuwval, erg mooi.
Ik hoop dat Roth een degelijke performance uit Willis weet te halen.

Master Of Films

Avatar

Carnahan is meer actiegericht en die aanpak van Michael Mann spreekt mij wel aan. Roth (kijkend naar zijn C.V.) is meer horrer/thriller soms met een shock value. Maar Roth is het minste probleem van deze remake. Willis zou deze film moeten gaan dragen, of dat het hem lukt is maar de grote vraag.

jaime91

Avatar

Ik ben ook veel meer geinteresseerd in the Carnahan versie. Voornamelijk omdat ik Roth een aardige regisseur vind en Willis niet meer geloofwaardig vind. Hij is een onwijs goede acteur als hij echt voor de film gaat, maar tegenwoordig is dat bijna niet meer het geval. Hij komt alleen nog maar opdraven als je hem genoeg betaalt, zegt zijn zinnen op en dat is het dan wel.

Ik vind Roth als regisseur dan ook niet sterk genoeg dat ik verwacht dat hij Willis op andere gedachten kan brengen voor zijn film. Carnahan vind ik een betere regisseur en schrijver ook, en Grillo vind ik ook fantastisch. Dus hopelijk gaat zijn versie er ooit komen.

Overigens vind ik het ook chique dat hoe hij hierover spreekt. Hij zou makkelijk uit kun halen, en zeggen hoeveel beter zijn script wel niet is maar hij is een professional. En dat respecteer ik.

NieuwsFilm

meest populair