'The Autopsy of Jane Doe' blijft mysterieus in trailer nummer twee

Lijkschouwers Brian Cox en Emile Hirsch gaan een akelige nacht tegemoet.

De makers achters The Autopsy of Jane Doe hebben het tot op heden goed voor elkaar gekregen om weinig weg te geven over hun mysterieuze horrorfilm. We hebben een officiële trailer voorbij zien komen, evenals een red-band versie. Nu krijgen we een tweede trailer, met veel meer nieuwe scènes, maar waar het allemaal precies naartoe leidt is nog een vraag.

Brian Cox en Emile Hirsch spelen Tommy en Austen Tilden, twee lijkschouwers die in Virginia werken. De politie treft een naakte, vermoordde vrouw aan in de kelder van een afgeslachte familie. Vader en zoon krijgen daaropvolgend de taak om te achterhalen waaraan de onbekende, jonge vrouw is doodgegaan. De mannen tonen toewijding en gaan tot diep in de nacht door met hun onderzoek, maar naar mate ze huid, spieren en botten verwijderen, stuiten ze op verbijsterende vondsten en spookachtige verschijningen. Zullen ze achterhalen wie deze Jane Doe is? En blijven ze in leven om het door te vertellen?



Game of Thrones-acteur Michael McElhatton heeft een rolletje als sheriff Sheldon. The Autopsy of Jane Doe is het Engelstalig regiedebuut van de Noorse André Øvredal. Zijn Trollhunter kwam in 2010 uit. Øvreda filmde naar een scenario van Ian B. Goldberg en Richard Naing. Vanaf 21 december draait de horror gelimiteerd in de Amerikaanse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair