Eerste trailer 'Transformers: The Last Knight'!

Eerste trailer 'Transformers: The Last Knight'!

Het vijfde (en laatste?) deel van Michael Bay.

En hieronder zie je dan eindelijk de eerste trailer voor Transformers: The Last Knight, het vijfde deel in de franchise en opnieuw geregisseerd door Michael Bay.

Een synopsis voor de film is er nog niet, maar naar verluidt gaat Optimus Prime (stem Peter Cullen) op zoek naar zijn ware makers. De zoektocht stuurt hem de ruimte én het verleden in, onder meer richting King Arthur (Liam Garrigan) en nazi's, misschien zelfs Aldolf Hitler. De onderstaande trailer laat overigens nog een zeer ontspoorde Optimus zien. Vermoordt hij nou iedereens favoriet Bumblebee?


In The Last Knight, vermoedelijk de laatste Transformers-film voor Bay als regisseur, zijn andere menselijke rollen voor Mark Wahlberg (Cade Yeager), Josh Duhamel (Lt. William lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps), Stanley Tucci (Joshua Joyce), John Turturro (Seymour Simmons), Isabela Moner (Izabella), Laura Haddock en Anthony Hopkins.

Van de Autobots Bumblebee, Hound (stem John Goodman), Drift (Ken Watanabe), Crosshairs (John DiMaggio), Hot Rod en Sqweeks is bekend dat ze te zien zijn. De Decepticons komen met minimaal Megatron (Frank Welker), Barricade ([url=]Jess Harnell[/url]) en Onslaught in beeld. Ook duiken zogenaamde mini-dinobots en een driekoppige draak op. De laatste zag je al in de trailer! Vanaf 22 juni 2017 in de Nederlandse IMAX/3D-bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair