Dane Cook boos op roze tulband dragende Nick Cannon

Dane Cook boos op roze tulband dragende Nick Cannon

De komiek droeg deze naar de modeshow van Victoria's Secret.

Via een foto op Instagram en een bonk tekst heeft acteur/komiek Dane Cook laten weten wat hij van collega Nick Cannon vindt. Laatstgenoemde droeg een roze tulband toen hij een modeshow van Victoria's Secret bijwoonde. Cook (44 jaar) plaatste de onderstaande afbeelding en tekst.

"Nick Cannon droeg deze shit afgelopen avond. Hij plaatste dat op zijn hoofd, keek in de spiegel en liep weg zonder te zeggen: 'Hé ikzelf, misschien moet ik niet op Zoltan lijken die een roze f*cking tulband draagt met daarop één van de Infinity Stones van de Avengers."



De acteur uit 400 Days gaat verder: "Hij liep naar buiten en mensen hielden hem niet tegen door te zeggen: 'Nick Cannon van 'America's Best Talents Competition' - we houden van je. Dus zou je dát alsjeblieft van je hoofd kunnen halen, bedankt.' Ook droeg hij een bijpassende stropdas en lippenstift om de weerzinwekkende, foute kledingstijl 10.000 keer te verergeren."

Cook beweert gefrustreerd te zijn en wil eigenlijk de foto verwijderen, plus zijn Instagram-account. Maar: "Begrijp me niet verkeerd. Nick is een goede gozer en onze roots gaan ver terug, maar ik moet hem hierop aanspreken en zeggen: 'Hij kan dat f*cking ding nooit meer dragen.'" De 36-jarige Cannon reageerde later via Twitter met de vraag of Cook hem kan bellen, zodat hij zichzelf kan verklaren. Zie hieronder bewegende beelden van een roze tulband dragende Cannon.



NieuwsFilm

meest populair