Zoon van Tom Hanks, Chet, weer heel even actief op Instagram

Zoon van Tom Hanks, Chet, weer heel even actief op Instagram

En waarom dan nu opeens weer?

Chet Hanks, de 26-jarige zoon van de wereldberoemde acteur Tom Hanks (met wie hij samen was te zien in Larry Crowne) en Rita Wilson, heeft in een emotionele video op zijn Instagram pagina laten weten vader te zijn van een dochtertje. Hij gaf daarbij ook de redenen aan waarom hij dit nieuws niet eerder naar buiten gebracht had.

"Ik weet dat ik lang niks van me heb laten horen op de sociale media, maar dat was vooral omdat ik zelf eerst moest uitzoeken waar ik naartoe wilde in mijn leven. Dat was mijn pakkie-an en ik had er helemaal geen behoefte aan om dat te gaan delen op het internet. Bovendien zijn de sociale media sowieso maar een hoop onzin bij elkaar".

Chet liet weten dat zijn dochtertje een enorme inspiratie voor hem is: "Ik deel dit nu omdat het vroeg of laat toch uitkomt. Dus wilde ik het liever zelf naar buiten brengen. Ik heb dus een dochtertje en zij is het beste wat me ooit is overkomen. Zij is de reden dat ik mijn leven heb omgegooid en nu al nuchter ben gedurende zo'n anderhalf jaar. Ik ben gaan afkicken van alcohol en drugs vanwege haar".

Tevens liet de acteur weten verder niks van haar te gaan delen, al helemaal geen foto's. "Haar privacy is mij heilig; ik heb mijn hele leven al alles over mij in de openbaarheid zien verschijnen. Haar houd ik er verder uit".

Vroeger verscheen Chet inderdaad al meerdere malen in het nieuws, maar nooit erg positief; hij kwam namelijk geregeld in de problemen door drugs en alcohol, maar volgens de acteur is dat nu verleden tijd: "Het was niet altijd even gemakkelijk om al mijn fouten en plein public te maken én te verwerken, maar ik ben me nu goed bewust van wat ik wil en ik doe er mijn best voor".

Een Engelse nieuws-site beweerde zelfs dat het dochtertje al ongeveer 8 maanden oud is en dat ze zou zijn verwekt tijdens een 'one-night stand ', aangezien nog niet bekend is wie de moeder is, maar dit is nog verre van bevestigd.

NieuwsFilm

meest populair