Amy Schumer slachtoffer van internet-pesterij

Amy Schumer slachtoffer van internet-pesterij

De actrice beet wel op een goede manier van zich af.

Amy Schumer was laatst aanwezig bij 'The Ellen DeGeneres Show' waar ze liet weten wel vaker getreiterd te worden op de sociale media. Niet zo heel lang geleden werd namelijk bekend dat de actrice in de live-action Barbie film te zien zal zijn. En dit nog wel als de blonde icoon zelf. Dat bericht kwam haar echter op de nodige kritiek te staan, aangezien nogal wat 'internet-trolls' lieten weten dat Schumer te dik zou zijn om Barbie te spelen. Ellen DeGeneres was degene die erover begon, aangezien zij vond dat Schumer erg goed hierop gereageerd had: ''Wat je zei op Instagram was geweldig en als er mensen zijn die dat nog niet gelezen hebben, doe dat dan. Maar leg ons ook eens even uit wat er precies is gebeurd Amy''.

Amy liet weten dat een tijdje terug er ''Een aankondiging was dat ik misschien zou komen te spelen in een nieuwe film. Ik zal de titel er niet van zeggen maar hij rijmt op Shmarbie'' grapte ze. ''En ja hoor, natuurlijk werd ik daarna gigantisch gepest, met name dan dat ik te dik ben, iets wat me wel vaker overkomen is in mijn carrière. Het is dus niet de eerste keer dat ik word geplaagd, maar het heeft wel een voordeel; ik ben namelijk al een tijd lang bekend en je wordt er harder van, je leert beter voor jezelf op te komen. Maar nu ga ik er zelfs nog wat verder in en denk van: ''Nee, wacht eens even, ik hoef me nergens voor te schamen''. Ik kijk dan in de spiegel, ik weet wie ik ben, ik voel me goed en ik ben sterk en sexy''.

Ze voegde er nog aan toe: ''Ik denk dat de mensen die anderen 'trollen' op het internet meer afzien dan wij ons realiseren. En weet je, voor alle vrouwen van alle leeftijden, jong of oud, geldt gewoon hetzelfde; het houdt nooit op en het belangrijkste is om dat in te zien. Waar het op neer komt, is jezelf te snappen en om jezelf te geven, dan kun je alles aan. Ik bekijk mezelf in de spiegel en zeg dan tegen de vrouw die ik zie: ''Ja, ik kan vooruit met die b*tch''''.

Misschien dat dit alles haar juist wel de perfecte kandidaat maakt om Barbie te spelen. Op het internet gaat namelijk het gerucht dat de film draait om Barbie, die Barbieland wordt uitgezet, omdat ze niet perfect is, maar eenmaal in de echte wereld komt ze erachter dat het ware geluk juist van binnenuit komt!

NieuwsFilm

meest populair