Eerste poster Christopher Nolans 'Dunkirk' voorspelt enorme zeeslag [UPDATE]

Eerste poster Christopher Nolans 'Dunkirk' voorspelt enorme zeeslag [UPDATE]

Deze week volgt de trailer.

Mocht je komende weken in de States verblijven en de kans zien om Rogue One: A Star Wars Story te bekijken in een van de ruim tien 70mm IMAX-bioscopen, dan word je ook getrakteerd op de speciale 7 minuten durende proloog van Dunkirk, de nieuwe film van Christopher Nolan. De rest van de wereld moet het voorlopig doen met de trailer die deze week online verschijnt. Het wordt "an event that shaped our world"

Update: Hieronder een live stream vanaf de kust in het Duinkerke. De exacte bedoeling van deze bijzonder creatieve stream is nog niet duidelijk...



Hieronder trappen we af met de eerste filmposter, waarop al te zien is dat de film behoorlijk wat oorlogsactie zal bevatten. In Dunkirk zijn honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld door vijandelijke troepen. Gevangen op het strand en met hun rug naar de zee staan ze voor een onmogelijke situatie als de vijand steeds dichterbij komt.

Bekijk de afbeelding
In de film zou ongeveer 100 minuten aan IMAX-opnames gebruikt worden en belangrijker rollen zijn voor onder meer Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cilian Murphy, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard, James D'Arcy, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney en oud One Direction-lid Harry Styles.

De trailer, die vermoedelijk vrijdag verschijnt, laat overigens niet de eerste beelden uit Dunkirk zien. Eerder verscheen al onderstaande Announcement Teaser. Vanaf 20 juli 2017 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair