Emile Hirsch heeft ontzettend veel spijt van vrouw die hij mishandelde

Emile Hirsch heeft ontzettend veel spijt van vrouw die hij mishandelde

Ook spreekt hij over de ontwenningskliniek die hij moest bezoeken.

In de nacht van 25 januari 2015 vond één van Emile Hirsch's minst fraaiste momenten plaats: dronken zocht hij ruzie met een uitvoerende macht van Paramount Pictures in de Tao Nightclub en wurgde haar totdat ze bijna blauw zag. Kort na het incident meldde de 31-jarige acteur zich aan bij een ontwenningskliniek om van zijn drankprobleem af te komen. Voor het eerst heeft hij openhartig over de hele toestand gesproken.

Dat deed hij tijdens de podcast Happy Sad Confused van Josh Horowitz. "Het spijt me nog steeds ontzettend veel van wat er gebeurd is. Ook ben ik nog steeds erg gechoqueerd dat het überhaupt plaats heeft gevonden. Ergens ben ik ook dankbaar, omdat het me de kans heeft gegeven om mijn leven te verbeteren en te verhelderen."

Het slachtoffer was Daniele Bernfield. Kennelijk startte de ruzie nadat Hirsch tegen Bernfield zei dat ze met een gouden lepel in haar mond geboren was. De acteur had drie tot vier drankjes op. Zijn uitbarsting gebeurde rondom het Sundance Film Festival. Uiteindelijk pleitte hij schuld aan de misdrijf. Hirsch moest 15 dagen in de gevangenis doorbrengen, een boete van 4.750 dollar betalen en vijftig uur taakstraf volbrengen. De acteur is in de wolken omdat hij besloot naar een ontwenningskliniek te gaan.

"Het lukte me om die kant van mezelf op te schonen. Ontdekken dat je weet welke problemen er zijn als je continue met alcohol en andere drugs bezig bent. Het zijn problemen waar ik anderen mee zag worstelen, voordat ik zelf realiseerde dat ik me daarin terug kon vinden. Ik ben dankbaar dat ik vooruitgang kan boeken met mijn leven, dat ik het leven van mijn zoon kan verbeteren. Ik sta nu veel vaker voor hem klaar en dat betekent veel voor me. Ook het feit dat ik normale dagen heb en niet voortdurend wakker word met katers en niet weet waar deze vandaan komen."



NieuwsFilm

meest populair