Algemeen

Sony Pictures onthult eerste foto 'Peter Rabbit'

James Corden zal de stem inspreken van Beatrix Potters creatie.

door Zilko Tarici om 11:55 in Algemeen
Een paar maanden geleden wisten we nog te melden dat Sony Pictures was begonnen met de productie van een verfilming van Beatrix Potters klassieke personage Peter Rabbit. De film wordt een combinatie van live-action en CG-effecten.

Talkshow-host/acteur James Corden zal de stem inspreken van het bekende konijn, en vandaag hebben we de eerste versie van het personage in zijn nieuwe geanimeerde vorm. Deze moderne versie van Potters boekenreeks zal gaan over de rivaliteit tussen het sneaky jonge konijn Peter Rabbit en Mr. McGregor (Domhnall Gleeson), een boer die zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden.

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in Peter Rabbit ook rollen weggelegd voor o.a. Daisy Ridley, Rose Byrne en Elizabeth Debicki. De regis is in handen van Will Gluck (remake van Annie) en het script komt uit de pen van scenarist Rob Lieber. De film moet in april 2018 in de bios draaien.
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bilbo

Avatar

God, ik dacht dat die andere foto (die boven het bericht) onze eerste blik op dit project zou zijn. Schrok al, dat ziet er meer uit als iets wat je bij KRO Kindertijd voorbij zal zien komen. Gelukkig is de echte afbeelding vele malen beter.

Frietgezicht

Avatar

Ik schrik dat iemand die al kan schrijven zich drukt maakt om hoe Petertje eruit gaat zien in een film. Who gives a fuck

kaedir

Avatar

schattig

Master Of Films

Avatar

Toch vraag ik mij af....
Waarom draagt Pieter nou eigenlijk een jas? Dat beest heeft een vacht! Ajb ga mij ook niet vertellen dat Pieter zich verbaal kan uiten ipv de hele dag gras/wortelen zitten te vreten en 10x per dag een vluggertje doen bij dat konijntje met die roze kleertjes. Nou geef mij dan maar Transformers 5, met al die Nazi's erbij is die film tenminste geloofwaardiger. Ik ben er klaar mee met dit soort ongeloofwaardige konijnen films.

Bilbo

Avatar

@Frietgezicht
Nee, het ging me om de kwaliteit. "Dat meen je toch niet?" in plaats van een "Wat hebben ze Peter aangedaan :'( "

starbass

Avatar

Van die bovenste hebben we hier in huis al veel afleveringen gezien, die serie staat op Netflix. Best leuk voor de kinderen Smiley face

NieuwsFilm

meest populair