Gaat Stallone voor Trump werken?

Gaat Stallone voor Trump werken?

Er gaan meerdere geruchten rond dat de acteur een plaats zou krijgen in Trump's team.

Donald Trump mag dan de volle laag hebben gekregen van allerlei bekendheden gedurende de verkiezingen, maar een bepaalde acteur heeft er heel wat minder moeite mee. Sylvester Stallone vindt het namelijk helemaal niet erg dat Trump volgende maand officieel President wordt. Sterker nog, de Rocky acteur zou zelfs benaderd zijn voor een rol in Trump's team. Zo zou Stallone mogelijk voorzitter moeten worden van een overheidsinstelling die middelen toekent aan artiesten en hun creatieve projecten.

Stallone heeft hier al iets over laten weten: "Ik ben enorm geflatteerd dat ik voor een dergelijke positie in aanmerking kom, al moet ik erbij zeggen dat ik liever voor een ander doel zou werken, bijvoorbeeld om oorlogsveteranen na hun militaire carrières verder te helpen. Dit zou kunnen zijn door hen te helpen bij het vinden van een baan, een goede plek om te wonen of om financiële steun te krijgen, kortom, alles wat deze helden verdienen".

De acteur had ook nog een goed woordje over Trump zelf: "Ik hou van Donald Trump, hij is net een groot personage uit een Charles Dickens boek". Ten slotte liet de acteur weten dat hij ook heel even politieke ambities gehad had, net zoals vriend en mede-acteur Arnold Schwarzenegger, maar dat hij redelijk "snel weer van gedachten veranderd was", aangezien hem een politieke carrière toch wel erg lastig leek.



NieuwsFilm

meest populair