Een huis wordt gesloopt in één van drie clips 'A Monster Calls'

Een huis wordt gesloopt in één van drie clips 'A Monster Calls'

Naar een jeugd/fantasieboek van Patrick Ness.

Het begint op te schieten, maar liefhebbers nieuwsgierig naar A Monster Calls moeten nog even geduld hebben. Om de pijn te verlichten zijn er gelukkig drie nieuwe clips vrijgegeven. In de eerste houdt het monster uit de titel, ingesproken door Liam Neeson, letterlijk en figuurlijk huis. Bekijk ze hieronder.

A Monster Calls is een verfilming van Patrick Ness' gelijknamige fantasieboek uit 2011. Conor O'Malley is een dertienjarige wiens moeder ziek en stervende is. Enkele maanden heeft hij last van dezelfde nachtmerrie, waarin hij 's nachts om zeven over twaalf door een boomachtig monster benaderd wordt dat drie korte verhalen wil vertellen. Conor begrijpt het aanvankelijk niet, maar het monster beweert opgeroepen te zijn door het knulletje. Zal hij zijn problemen en angsten overwinnen?

Break the Windows



In The Eyes


Messily Ever After


Lewis MacDougall speelt Conor, zijn vader, moeder en grootmoeder worden respectievelijk gespeeld door Toby Kebbell, Felicity Jones en Sigourney Weaver. De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible). Laatstgenoemde filmde naar een script dat auteur Patrick Ness zelf schreef. Volgend jaar, begin februari, kunnen we het fantasiedrama in de bioscoop zien.



NieuwsFilm

meest populair