Gerucht: Ewok-achtige wezens in 'Star Wars: Episode VIII'

Gerucht: Ewok-achtige wezens in 'Star Wars: Episode VIII'

Lezen op eigen risico!

Laten we maar beginnen met de ondertussen traditionele spoilerwaarschuwing. Het moge duidelijk zijn dat dit bericht speculatie bevat, die mogelijk klopt. Dat weten we als de film draait, dus nogmaals de waarschuwing voor spoilers!

Er is en interessant gerucht rond Star Wars: Episode VIII. In de film zien we enkel dat Luke Skywalker (Mark Hamill) daar verblijft en dat Rey (Daisy Ridley) hem zijn lichtzwaard aanbiedt. Meer dan dat weten we niet, maar daarover zijn nu wat geruchten. Volgens de site Making Star Wars is Luke niet alleen op de planeet.

Er zouden "gevederde wezens op Ahch-To" leven, die "bevriend zijn geraakt met Luke Skywalker tijdens zijn verblijf daar". De vriendjes van Luke zouden kunnen vliegen, en moeten lijken op de papegaaiduikers die op het eiland Skellig Island leven, waar men de scènes van Ahch-To heeft opgenomen.

Het gerucht gaat dat de wezentjes scherpe tanden hebben en een mengeling "tussen angstaanjagend en schattig" zijn. Sommige verhalen omschrijven ze als een vogel, gekruist met een Gremlin. Luke zou zich samen met hen zien als beschermer van de eilanden van Ahch-To, en toestemming hebben om daar te zijn. Rey juist niet, en die wordt dan ook volgens een gerucht aangevallen door een groot zeemonster. Als ze het monster verslaat, krijgt ze van de papegaaiduikerfurbys toestemming om op het eiland te wonen.

Wat denken jullie van het verhaal? Worden dit de nieuwe Ewoks?



NieuwsFilm

meest populair