Sarah Jessica Parker terug voor 'Sex and the City 3'

Sarah Jessica Parker terug voor 'Sex and the City 3'

Na de films uit 2008 en 2010 ook een derde deel.

Sinds Sex and the City 2 uit 2010 werd er al vaker gesproken over een derde filmvervolg. RadarOnline.com meldt nu dat Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en Kim Cattrall officieel terug zijn gekeerd voor Sex and the City 3.

Een bron van RadarOnline: "al de vrouwen hebben getekend voor de derde SATC film. De deal is rond en het script is goedgekeurd door alle vrouwen." Alleen Parker zou bijna roet in het eten hebben gegooid aangezien ze met wat zaken in het script problemen had. "Er was een hoop geheen en weer. Sarah Jessica Parker was oorspronkelijk niet aan boord, aangezien ze het idee niet leuk vond dat de personages op een meer volwassen manier belicht zouden gaan worden."

Door aanpassingen in het script is Parker nu toch akkoord en de film zou ook al het groene licht hebben gekregen van de studio's. De opnames moeten in de zomer plaatsvinden en dan kan Sex and the City 3 vermoedelijk in 2018 verschijnen.

De twee films, een vervolg op de eerdere zes seizoenen van de tv-serie Sex and the City, wisten wereldwijd $415,3 miljoen en $288,3 miljoen op te halen.



NieuwsFilm

meest populair