Gerucht: 'Star Wars'-film Boba Fett nog in ontwikkeling

Gerucht: 'Star Wars'-film Boba Fett nog in ontwikkeling

Vertrek Josh Trank

De problemen rond Fantastic Four hadden flink wat gevolgen voor Josh Trank. Niet alleen werd zijn de superheldenfilm flink onder handen genomen door 20th Century Fox, ook werd hij door Walt Disney van de beoogde Boba Fett-film gehaald. Nu is er het gerucht dat deze Star Wars Anthology-film nog in ontwikkeling is.

My Entertainment World maakt sinds vrijdag melding dat de film wordt opgenomen in Londen, net als de andere Star Wars-films. Ook is er een korte omschrijving: Een herkomstverhaal van de meest beruchte premiejager uit de Melkweg. Boba Fett is een krijger van Mandalorian die getraind is door zijn vaderfiguur Jango Fett om vervolgens uit te groeien tot een premiejager die berucht is in de complete Melkweg.

Walt Disney werkt op dit moment aan de afronding van Rian Johnsons Star Wars VIII (2017) en de opnames voor de Han Solo solofilm (2018) van het duo Phil Lord en Christopher Miller starten naar verluidt in februari. Daarna moeten de camera's gaan draaien voor Colin Trevorrows Star Wars IX (2019). De Boba Fett-film zou dus zomaar in 2020 kunnen verschijnen.

Of zou jij liever een andere los Star Wars-avontuur willen zien?



NieuwsFilm

meest populair