Verhaal 'Star Wars VIII' is gedenkwaardig

Verhaal 'Star Wars VIII' is gedenkwaardig

Adam Driver laaiend enthousiast over Rian Johnson.

Over een jaar zal Star Wars VIII ongetwijfeld de nodige Box Office-records hebben verbroken. Voor het zover is, worden we eerst lekker gemaakt met de titel, enkele trailers en heel veel andere berichten. Acteur Adam Driver (Silence) belooft ons alvast dat we een gedenkwaardig achtste deel te zien krijgen.

In gesprek met The Daily Beast zei de acteur het volgende over de regisseur en het verhaal: "Hij is een briljante filmmaker. Hij schreef ook het script en hij snapt hoe belangrijk ambiguïteit en nuance zijn. Hij heeft iets geschreven waarvan ik denk dat het gedenkwaardig is."

De regisseur luistert naar de naam Rian Johnson. Hij is vooral bekend van de sciencefictionfilm Looper uit 2012 en maakte daarvoor de films The Brothers Bloom (2008) en Brick (2005).

In Episode VIII krijgen we in ieder geval meer te zien van Luke Skywalker (Mark Hamill) én zijn ontmoeting met de jonge heldin Rey (Daisy Ridley). Daarnaast zien we hoe het met de gewonde Finn (John Boyega) gaat en zal Drivers Kylo Ren uit zijn op wraak, al dan niet onder druk gezet door Supreme Leader Snoke (Andy Serkis).

In VIII keren de meeste gezichten uit Star Wars: The Force Awakens terug. Nieuwe namen zijn onder meer Benicio Del Toro (Guardians of the Galaxy, Sicario), Laura Dern (Jurassic Park, Wild) en Kelly Marie Tran (Fall Into Me, XOXO). Episode VIII staat gepland voor 15 december 2017.



NieuwsFilm

meest populair