Video

Carice van Houten gruwelijk gestraft in spot 'Brimstone'

De veelbesproken film van Martin Koolhoven.

door Bram de Groot om 09:58 in Video
Na de première tijdens het filmfestival in Venetië verschijnt Brimstone over enkele dagen officieel in de Nederlandse bioscopen. Paradiso Film heft een eerste tv-spot onthuld waarin uiteraard de nodige gruwelijke beelden te zien zijn uit de film van de regisseur Martin Koolhoven (Oorlogswinter).

Critici van onder meer The Independent, Playlist en Vanity Fair waren enthousiast over de thriller/western en prezen het originele script, de acteerprestaties en het lef van Koolhoven. Er was ook kritiek. Recensenten van onder meer The Times noemden de film te geweldadig.

De belangrijkste rollen in de film worden ingevuld door een aantal prima namen: Emilia Jones (High-Rise), Kit Harington (Game of Thrones), Guy Pearce (Iron Man 3), Dakota Fanning (War of the Worlds) en onze eigen Carice van Houten (Black Butterflies). Vanaf 12 januari draait het 148 minuten durende Brimstone op de nodige Nederlandse witte doeken.


Koolhovens Brimstone laat zich omschrijven als een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw en is een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wier leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan wanneer een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nietselam

Avatar

Verkeerde spotje , ik zie geen gruwelijke beelden.

Judge

Avatar

Nou, ik vind het gruwelijk zat. Die mensen hebben allemaal veel te witte tanden voor een 19de eeuws stel paupers...

Master Of Films

Avatar

Dat ze geen gele tanden hebben komt door de Colgate sponsor van deze film. Die wilde meer Marvel kleuren hebben in de film.

HvLee

Avatar

Ik zie het niet ... gruwelijk?

dlippold

Avatar

Hahaha..
die comments. geweldig!

Bilbo

Avatar

Moet even gaan liggen hoor, dat was wel heel gruwelijk...

nietselam

Avatar

Of wordt er met gruwelijk "vet cool" bedoeld? Als in... he wat een gruwelijk vet coole beelden.....ook niet gezien.
Ziet er wel gelikt uit allemaal dus misschien beter als kopje: Gelikte beelden van Carice van Houten

PindaNL

Avatar

Ik heb deze film tijdens de sneak preview gezien en ik had niet verwacht dat het zon goede film zou zijn. Zeker een aanrader.

Goov25

Avatar

Gruwelijk masker (als in: cool)

NieuwsFilm

meest populair