Een demonische heks teistert Katee Sackhoff in trailer 'Don't Knock Twice'

Een demonische heks teistert Katee Sackhoff in trailer 'Don't Knock Twice'

In de horror van Caradog W. James probeert ze haar dochter te redden.

Seymour Films en Red & Black Films schenken ons een eerste blik op de horror Don't Knock Twice met gebruikmaking van een eerste internationale trailer en een poster. Caradog W. James is verantwoordelijk voor de regie, Mark Huckerby en Nick Ostler voor het schrijfwerk. Eerder maakten ze het scenario van weerwolf-horror Howl. In Don't Knock Twice is de hoofdrol weggelegd voor Katee Sackhoff.

Ze is Jess, een moeder die de voogdijschap over haar vervreemde dochter Chloe probeert te bemachtigen, nadat ze haar negen jaar geleden moest afstaan aan een opvangtehuis. Chloe verzet zich door samen met een vriend een griezelig oud huis te bezoeken waar een vermeende kindermoordenares woonde. Vanaf dat punt wordt ze achtervolgd door de geest van een demonische heks. Jess, niet helemaal overtuigd, stort zich op de zaak om haar dochter te redden.



Lucy Boynton speelt Sackhoff's dochter. Javier Botet en Nick Moran vullen de cast aan. De horror ging in première tijdens het Raindance Film Festival van 2016. In het Verenigd Koninkrijk zal Don't Knock Twice op de laatste dag van maart uitkomen. Amerikaanse en Nederlandse releasedata zijn er nog niet.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair