Video

Teaser trailer voor zevende Child's Play: 'Cult of Chucky'

Nog dit jaar te zien!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:55 in Video
Na Child's Play (1988), Child's Play 2 (1990), Child's Play 3 (1991), Bride of Chucky (1998), Seed of Chucky (2004) en Curse of Chucky (2013) verschijnt binnenkort een zevende film in de franchise: Cult of Chucky! Check hieronder de teaser trailer.

Na al vier jaar vast te hebben gezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden, is Nica Pierce (Fiona Dourif) ten onrechte overtuigd dat zij - en niet Chucky - haar gehele familie heeft vermoord. Haar psychiater introduceert een nieuwe therapeutische "tool" om de groepssessies met zijn patiënten te vergemakkelijken: de "Good Guy" pop. Een reeks van gruwelijke sterfgevallen start in het gesticht. Nica begint zichzelf af te vragen of ze dan toch niet gek is. De opgegroeide Andy Barclay (Alex Vincent) schiet Nica te hulp, al moet hij eerst zien af te rekenen met Tiffany (Jennifer Tilly), de bruid van Chucky, en zij is tot alles in staat om haar geliefde duivelse pop te helpen.

De stem van Chucky is weer voor Brad Dourif en de regie en het script liggen opnieuw in handen van Don Mancini. Cult of Chucky wordt uitgegeven door Universal 1440 Entertainment. De opnames gaan volgende week van start zodat het uiteindelijk resultaat in de herfst op Vod / schijf kan verschijnen.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Don`t Fuck With The Chuck.

Master Of Films

Avatar

Yes, daar is ie weer Le Chuck. En nog steeds met de stem van Gríma Slangtong :)

Moviemagic

Avatar

Na het eerste deel kwam er steeds meer humor in de films. Hopelijk hebben ze weer iets te lachen.

EntertainmentWatcher

Avatar

Leuk dat Alex Vincent weer mee doet (Dat jongetje uit deel 1 & 2)

Frietgezicht

Avatar

Hmm vaag,laatste film gingen ze weer terug naar het origineel met weer een serieuze toon en nu is zijn chick weer erbij haha.
Ach,geen type film waar ik mij op verheug maar ga zeker kijken,ook omdat de eerste 3 jeugdsentiment zijn en de films allemaal wel bepaald vermakelijk niveau hebben.

Hij had zeker als eis dat zijn dochter de hoofdrol mocht spelen.

Bintzak

Avatar

Na the Bride of Chuky is het alleen maar slechter geworden. Zou fijn zijn als dit weer een goede chuky film wordt.

aintiastinker

Avatar

@Frietgezicht Tiffany zat al in het laatste deel: https://www.youtube.com/watch?v=jOnidZAnHJQ

@EntertainmentWatcher Alex Vincent ook: https://www.youtube.com/watch?v=muDPJHx24os

nieuwslaatste nieuws

meest populair