Nieuwe trailer familiedrama 'After the Storm'

Nieuwe trailer familiedrama 'After the Storm'

De nieuwste film van Hirokazu Koreeda, de Japanse moderne meester van het familiedrama.

Bekijk de nieuwe Amerikaanse trailer voor After the Storm, het nieuwste Japanse familiedrama van Hirokazu Koreeda (of Kore-eda, voor de uitspraak).

In After the Storm probeert een vader weer contact te krijgen met zijn zoon, van wiens moeder hij gescheiden is. Koreeda maakt wel vaker films over verstoorde familierelaties en pogingen tot herstel daarvan. After the Storm sluit daarop aan en past in het rijtje van Like Father, Like Son en I Wish.Ryota (Hiroshi Abe) blijft hangen in zijn verleden als een prijswinnende schrijver, en verspilt het geld dat hij verdient als privédetective door het te vergokken terwijl hij nauwelijks de kinderalimentatie kan betalen. Na de dood van zijn vader lijken zijn oude moeder (Kirin Kiki) en mooie ex-vrouw (Yoko Make) verder te gaan met hun leven. Ryota neemt weer contact op met zijn in eerste instantie wantrouwige familie, in een poging weer controle te krijgen over zijn bestaan. Ryota worstelt ermee een vaste plaats te veroveren in het leven van zijn jonge zoon (Taiyo Yoshizawa), totdat een stormachtige zomernacht hun de kans geeft de verstoorde band weer echt op te bouwen.

After the Storm gaat eind januari op het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) in Nederlandse première, na vorig jaar op Cannes in wereldpremière te zijn gegaan, en gaat daarna landelijk uit vanaf 16 maart 2017.

NieuwsFilm

meest populair