Donald Glover over 'Han Solo'

Donald Glover over 'Han Solo'

En waar wordt de film opgenomen?

Op de rode loper van de Golden Globes sprak een van de winnaars, Donald Glover, met over zijn rol als Lando Calrissian in de Han Solo-film van regieduo [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/36294]Chris Miller en Phil Lord.

"Lando is heel belangrijk voor mij," begon hij. "Hij is letterlijk het eerste speelgoed dat ik kreeg. Als je iets iconisch hebt... als mensen opletten, is het moeilijk, omdat je aan de verwachtingen wil voldoen. Maar je kan alleen proberen aan die van jezelf te voldoen. En Star Wars is geweldig. Ik wil dus vooral veel plezier gaan maken. De regisseurs [Miller & Lord] zijn geweldig en ik hou van de kerel die Han [Alden Ehrenreich] speelt. Het wordt een geweldige tijd, het wordt leuk en ik ben er klaar voor."

Dan is er nog de site Star Wars News Net, dat stelt dat de film deels opgenomen wordt in het Spaanse Fuerteventura, deel van de Canarische eilanden. Ook zou de film opgenomen worden in Italië. Verwacht wordt dat cast en crew in februari zich op de set moeten melden.

Naast Donald Glover zijn er nog veel andere castleden voor de film. Acteur Alden Ehrenreich speelt Han Solo, Emilia Clarke een mooie dame van wie de naam nog niet bekend is en Woody Harrelson is Han Solo's mentor. In de film van scriptschrijvers Lawrence en Jon Kasdan zien we hoe Han Solo smokkelaar wordt. Vanaf 24 mei 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair