POLL: Meest afgegleden acteur of actrice

POLL: Meest afgegleden acteur of actrice

Pacino, De Niro, Cage, Willis, Depp, Smith en nog veel meer grote namen.

Je kent ze wel: ooit hadden ze een geweldige carrière als acteur, maar tegenwoordig zie je ze nog weinig in grote rollen in succesvolle films. In de POLL van deze week kijken we naar een lijst met acteurs/actrices die ooit grote sterren waren. De vraag: welke vind jij verst afgegleden?

Het merendeel van de acteurs zal er ongetwijfeld niet zo heel erg meezitten, maar voor de filmliefhebber is het wel erg jammer om een ooit zo bejubeld acteur of actrices te zien opdraven voor één of andere matige blockbuster, b-film of erger. Denk maar aan de matige films waarin bijvoorbeeld Bruce Willis, Nicolas Cage en zelfs Anthony Hopkins afgelopen jaren te zien zijn.

Schakel ook Robert De Niro en in zekere zin Al Pacino niet uit. Ondanks wat prima (bij)rollen in vaak kleinere films duiken ze regelmatig op in slappe blockbusters. Misschien iets recentere voorbeelden zijn Will Smith en Johnny Depp. Vooral de laatste weet nog maar weinig écht succesvolle films op te leveren.

Hieronder twintig namen van min of meer afgegleden acteurs en actrices. Mocht je een andere naam in gedachte hebben, laat deze dan even achter bij de reacties!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair