Bevestigd: Woody Harrelson in 'Han Solo'

Bevestigd: Woody Harrelson in 'Han Solo'

Hij wordt de mentor van Han Solo.

Het was nog niet helemaal zeker, maar nu kunnen we bevestigen dat acteur Woody Harrelson een rol krijgt in de Han Solo-film van regieduo Phil Lord en Chris Miller. Een bevestiging van welke rol hij speelt is niet bekend, maar naar verluidt is hij een mentorfiguur voor Han Solo.

"We konden niet enthousiaster worden van het vooruitzicht samen te mogen werken met een kunstenaar die zoveel diepte en bereik heeft als Woody," aldus het regieduo in een gezamenlijk statement. "Zijn vermogen om zowel humor als medeleven te vinden, vaak in dezelfde rol, is werkelijk uniek. Hij is ook erg goed in pingpong."

Harrelson voegt zich hiermee bij een cast die al bestaat uit Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian) en Emilia Clarke in een nog onbekende rol. De film wordt de tweede in de Star Wars-franchise die zich afspeelt buiten de Skywalker-saga.

Centraal staan de vroege jaren van Han Solo en hoe hij een smokkelaar werd. Ook leren we hoe hij de Milennium Falcon wint van Lando Calrissian in een weddenschap en maakt Chewbacca zijn opwachting. Het script is geschreven door Lawrence Kasdan en Jon Kasdan. Naar verluidt gaat de film in december 2018 in première.



NieuwsFilm

meest populair