'Eastern Promises 2' gaat toch door; opnames starten snel

'Eastern Promises 2' gaat toch door; opnames starten snel

De titel lijkt ook bekend.

Ondanks dat het erop leek dat het vervolg op Eastern Promises er nooit zou komen, is nu opeens duidelijk geworden dat de camera's snel gaan draaien. Volgens Digital Spy, die info van de site My Entertainment World haalde, start de productie nog deze lente.

De eerste film stamt alweer uit 2007 en deze had acteur Viggo Mortensen (Captain Fantastic) in de hoofdrol. Op de website staat de film aangeduid met de titel Body Cross en de opnames zouden in maart moeten aanvangen in Londen.

Body Cross pakt de draad op waar het eerste deel eindigde en laat zien "hoe de incompetente onderbaas Kirill (Vincent Cassel) denkt dat hij en zijn handlanger Nikolai (Mortensen) daadwerkelijk de troon van zijn misdadige vader hebben overgenomen." En er zou een twist zijn: Nikolai is eigenlijk een geheim agent die undercover werkt in de Russische federale beveiligingsdienst.

Het script werd al geschreven door Peaky Blinders-schrijver Steven Knight - ook verantwoordelijk voor het script van het eerste deel - en in 2014 gaf Knight aan dat hij de film heel erg graag wilde gaan maken. Of regisseur David Cronenberg terugkeert is nog niet bekend. Verdere details volgen vast snel.



NieuwsFilm

meest populair